Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cardul de sanatate redevine obligatoriu de la 1 iulie. Care sunt exceptiile

Adevărul Adevărul,
Cardul de sanatate redevine obligatoriu de la 1 iulie. Care sunt exceptiile

Cardul de sanatate redevine obligatoriu, de la 1 iulie, a informat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, precizand insa ca exista anumite exceptii cand utilizarea cardului nu este ceruta. continuă pe Adevărul

Cardul de sanatate este din nou obligatoriu de la 1 iulie: Care sunt exceptiile

Incepand de la 1 iulie, cardul de sanatate redevine obligatoriu. Exceptie vor face doar consultatiile la medicul de familie si la specialistul din ambulatoriul clinic, transmite Casa Nationala de Asigurari de.

Cardul de sanatate redevine obligatoriu de la 1 iulie

Cardul de sanatate redevine obligatoriu incepand de miercuri, 1 iulie, cu exceptia consultatiilor la medicul de familie si la specialistul din ambulatoriu, unde se poate merge fara acest document pana pe 30 septembrie, a anuntat, vineri, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Cardul de sanatate redevine obligatoriu de la 1 iulie

Toate serviciile medicale, de ingrijiri la domiciliu, medicamentele si materialele sanitare, precum si dispozitivele medicale se acorda si se valideaza, de la 1 iulie, cu cardul de sanatate.

De la 1 iulie, cardul de sanatate redevine obligatoriu

Toate serviciile medicale, de ingrijiri la domiciliu, medicamentele si materialele sanitare, precum .

Folosirea cardului de sanatate redevine obligatorie de la 1 iulie, cu exceptia consultatiilor la medicul de familie si la medicul specialist din ambulatoriu

Utilizarea cardului national de sanatate redevine obligatorie, incepand cu data de 1 iulie, pentru serviciile medicale acordate in spitale, pentru investigatiile paraclinice analize medicale) si pentru serviciile de ingrijiri la domiciliu. De asemenea, acordarea de medicamente, materiale sanitare si dispozitive medicale va putea fi validata doar in baza cardului, anunta Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Exceptie vor face serviciile acordate in cabinetele medicilor de familie si in ambulatoriul clinic de specialitate, care pot fi accesate fara utilizarea cardului de sanatate pana la data de 30 septembrie.

Valabilitatea cardurilor de sanatate se prelungeste cu 7 ani. Care sunt conditiile?

Valabilitatea cardurilor nationale de sanatate emise pana la 31 decembrie 2014 a fost prelungita cu 7 ani. Reglementarea vine in contextul in care 4. 2 milioane de carduri de sanatate ar fi trebuit sa expire in anul 2020.

Se dau cate 500 de lei pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca si care sunt conditiile

Un proiect care a ajuns la Camera Deputatilor, si-a fost adoptat, presupune ca unii romani vor primi cate 500 de lei. Sunt cateva conditii, iar acest demers vine ca o reparatie morala pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )