Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este ADN-ul fructului de avocado si de ce e asta important pentru tine

Playtech Playtech,
Care este ADN-ul fructului de avocado si de ce e asta important pentru tine

Desi este privit de multi drept mancare pentru hipsteri, fructul de avocado devine din ce in ce mai popular si in tara noastra. Fructul creste in arborele de avocado si, desi istoricul. continuă pe Playtech

Cum arata celula in care este tinut Gheorghe Dinca. Stie tot ce se intampla afara

Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la doua zile dupa ce Alexandra Macesanu a sunat la 112 si a spus ca a fost sechestrata si violata de inculpatul din Caracal. in timp ce ancheta se afunda pe zi ce trece, Dinca priveste precum un martor mut cum autoritatile se perinda prin .

10 august 2019 Primaria Capitalei a aprobat organizarea protestului din Piata Victoriei. Care este programul manifestatiei

Primaria Capitalei a anuntat ca a aprobat organizarea unei manifestatii pentru data de 10 august in Piata Victoriei, transmite Agerpres. Conform Biroului de presa al municipalitatii, manifestatia e organizata de Tomescu Tommy Joul, in calitate de reprezentant al Grupului de Actiune Civica Diaspora pentru Romania.

Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, internat de urgenta. Care este acum starea lui de sanatate

Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, a fost internat de urgenta la spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Oficialul a ajuns la unitatea medicala dupa ce a acuzat dureri de nesuportat. Care este acum starea lui de sanatate? Tudorel Toader, internat de urgenta Tudorel Toader, fost ministru al Justitiei, a fost internat, in noaptea de duminica .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )