Libnet.ro
UNICEF

22:30

10 august 2019 Primaria Capitalei a aprobat organizarea protestului din Piata Victoriei. Care este programul manifestatiei

Hotnews Hotnews,
 10 august 2019 Primaria Capitalei a aprobat organizarea protestului din Piata Victoriei. Care este programul manifestatiei

Primaria Capitalei a anuntat ca a aprobat organizarea unei manifestatii pentru data de 10 august in Piata Victoriei, transmite Agerpres. Conform Biroului de presa al municipalitatii, manifestatia e organizata de Tomescu Tommy Joul, in calitate de reprezentant al Grupului de Actiune Civica Diaspora pentru Romania. continuă pe Hotnews

ANALIZA B1.RO Ce se va intampla la Protestul din 10 august 2019: Miting fara tensiuni majore sau manifestatie de forta care sa duca la daramarea Guvernului Dancila? (FOTO)

EXCLUSIV ONLINE Sambata, 10 august 2019, este ziua pe care autoritatile romane o asteapta cu mare ingrijorare, deoarece se implineste un an de la mitingul diasporei cand au avut loc confruntari violente.

Horoscop pentru saptamana 4 - 10 august 2019, cu Mariana Cojocaru. Berbecii sunt in situatii delicate in dragoste, Racii primesc vesti tulburatoare

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 4 - 10 august 2019. HOROSCOP BERBEC Kiron vine cu noi lectii de viata ce trebuiesc deslusite.

Un nou protest pe 10 august la Bucuresti! Primaria Capitalei a aprobat organizarea manifestatiei

Primaria Capitalei anunta ca a aprobat organizarea unei manifestatii pentru data de 10 august in Piata Victoriei. Conform Biroului de presa al municipalitatii, manifestatia e organizata de Tomescu Tommy.

Protest 10 august 2019. Apelul facut de Mihai Fifor, ministrul interimar al Afacerilor Interne

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a facut, marti, un apel catre participantii la protestul anuntat pentru data de 10 august sa manifesteze in mod pasnic si respectand legea, el subliniind.

Protest 10 august 2019. O noua manifestare este anuntata la un an de la mitingul diasporei

La un an de la violentele jandarmilor de la protestul diasporei, pe Facebook este anuntat un nou miting pentru 10 august,evenimentul avand un organizator si chiar un imn. Protestul va incepe la ora 17. 00, cand protestatarii se vor strange in Piata Revolutiei, la sediul Ministerului Afacerilor Interne MAI). La ora 19, din fata sediului MAI va incepe un mars spre Guvern.

Primaria Capitalei a aprobat organizarea manifestatiei de pe 10 august

Primaria Capitalei anunta ca a aprobat organizarea unei manifestatii pentru data de 10 august in Pia.

PROTEST iN 10 AUGUST! Primaria Capitalei a aprobat manifestatia din Piata Victoriei

Protestul din 10 august a primit unda verde de la Primaria Capitalei. Conform Biroului de presa al municipalitatii, manifestatia e organizata de Tomescu Tommy Joul, in calitate de reprezentant al Grupului de.

Sebastian Cucos, urmarit penal in dosarul PROTESTULUI din 10 august 2018, revine la conducerea Jandarmeriei Bucuresti

La o zi dupa ce Ionut Sindile, personaj implicat in represiunea din 10 august, a fost schimbat din functie, puterea face o miscare soc: Sebastian Cucos, cel care pe 10 august 2018 era seful Jandarmeriei Romane,.

Ion Cristoiu, despre protestul de pe 10 august: Ce se poate intampla? Sa cada Guvernul? E un mare interes sa nu cada

Ion Cristoiu a vorbit la Antena 3 despre pericolele protestului din Piata Victoriei anuntat pentru data de 10 august. Deocamdata noi teoretic avem o demonstratie pasnica. Ca si cel de anul trecut,.

UPDATE: Sebastian Cucos, care conducea Jandarmeria Romana la protestele din 10 august, revine la conducerea Jandarmeriei Capitalei El este urmarit penal in dosarul violentelor

Colonelul Sebastian Cucos, prim-adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Romane, va reveni la conducerea Jandarmeriei Capitalei, au declarat pentru HotNews. ro surse din Ministerul de Interne. Sebastian Cucos era sef al Jandarmeriei Romane in 10 august, cand jandarmii au intervenit in forta pentru dispersarea manifestantilor, sute de persoane fiind ranite si a fost pus sub acuzare de procurori in dosarul 10 august.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )