Libnet.ro
UNICEF

23:30

Care este bugetul alocat pentru organizarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie

B1 B1,
Care este bugetul alocat pentru organizarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie

In cateva saptamani romanii vor merge din nou la urne. in pofida numarului tot mai mare de infectari cu noul coronavirus, premierul Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis au declart ca alegerile. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Niciun expert nu mi-a spus ca in martie va fi mai bine decat in decembrie pentru organizarea alegerilor parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a pledat din nou marti pentru organizarea alegerilor parlamentare in 6 decembrie si a argumentat ca niciunul dintre expertii cu care s-a consultat nu i-a spus ca Romania va avea o situatie mai buna din punct de vedere al epidemiei de coronavirus in luna martie fata de finalul acestui an.

Klaus Iohannis, despre organizarea alegerilor parlamentare: Esenta democratiei sta in alegeri, in alegeri libere (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca esenta democratiei sta in alegeri, in alegeri libere, iar oamenii trebuie sa aleaga in ce fel de societate vrem.

Care este cel mai mare defect al Andrei. Chiar Catalin Maruta a dezvaluit secretul

Catalin Maruta este la fel de indragostit si astazi de sotia sa, Andra, ca in prima zi. Ca in orice relatie, cei doi se mai tachineaza, dar nu cu rautate, de cele mai multe ori. Catalin Maruta dezvaluie care este cel mai mare defect al Andrei Andra si Catalin Mandruta sunt de 11 ani impreuna, .

A fost batuta si violata de un recidivist pe care l-a impuscat, pentru a scapa. E ireal ce pedeapsa mare a primit victima

Incident din SUA. O femeie a fost condamnata pentru ca si-a impuscat mortal violatorul care a batut-o si amenintat-o. Cazul ei trage un semnal de alarma asupra modului eronat in care sunt gestionate cazurile de agresiune, abuz de droguri si omor. SUA: o femeie a fost batuta si violata de un recidivist pe care l-a .

Programul de guvernare al PSD. Promisiunile partidului inaintea alegerilor parlamentare: majorare de pensii si salarii, dublarea alocatiilor

PSD a prezentat programul de guvernare pentru perioada 2021-2024, in contextul in care alegerile parlamentare bat la usa. Social-democratii incearca sa ii convinga pe romani atat cu majorari de pensii, cat.

De ce refuza Klaus Iohannis amanarea alegerilor parlamentare: Niciun expert nu mi-a garantat acest lucru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, ca nu e de acord cu amanarea alegerilor pentru ca niciun expert nu i-a garantat ca in luna martie vor fi mai putine cazuri decat in decembrie.

Eugen Tomac: Sunt adeptul organizarii alegerilor parlamentare. Partizanii amanarii alegerilor nu au nimic in comun cu preocuparea legata de situatia din sanatate (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, sustine ca alegerile parlamentare ar trebui sa aiba loc pe 6 decembrie, asa cum sunt programate in acest moment. Democratia nu poate fi suspendata, a declarat Tomac,.

Catalin Nechifor (Pro Romania), despre amanarea alegerilor parlamentare: Nu cred ca e o tragedie pentru nimeni daca asteptam pana in martie sau chiar si mai tarziu (VIDEO)

Deputatul Pro Romania, Catalin Nechifor, a declarat duminica, intr-o interventie in cadrul emisiunii Talk B1, ca partidul rezultat din fuziunea Pro Romania cu ALDE se vrea a fi o alternativa pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )