Libnet.ro
UNICEF

12:16

De ce refuza Klaus Iohannis amanarea alegerilor parlamentare: Niciun expert nu mi-a garantat acest lucru

Adevărul Adevărul,
De ce refuza Klaus Iohannis amanarea alegerilor parlamentare: Niciun expert nu mi-a garantat acest lucru

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, ca nu e de acord cu amanarea alegerilor pentru ca niciun expert nu i-a garantat ca in luna martie vor fi mai putine cazuri decat in decembrie. continuă pe Adevărul

Catalin Nechifor (Pro Romania), despre amanarea alegerilor parlamentare: Nu cred ca e o tragedie pentru nimeni daca asteptam pana in martie sau chiar si mai tarziu (VIDEO)

Deputatul Pro Romania, Catalin Nechifor, a declarat duminica, intr-o interventie in cadrul emisiunii Talk B1, ca partidul rezultat din fuziunea Pro Romania cu ALDE se vrea a fi o alternativa pentru.

Klaus Iohannis: Niciun expert nu mi-a spus ca in martie va fi mai bine decat in decembrie pentru organizarea alegerilor parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a pledat din nou marti pentru organizarea alegerilor parlamentare in 6 decembrie si a argumentat ca niciunul dintre expertii cu care s-a consultat nu i-a spus ca Romania va avea o situatie mai buna din punct de vedere al epidemiei de coronavirus in luna martie fata de finalul acestui an.

Klaus Iohannis, despre organizarea alegerilor parlamentare: Esenta democratiei sta in alegeri, in alegeri libere (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca esenta democratiei sta in alegeri, in alegeri libere, iar oamenii trebuie sa aleaga in ce fel de societate vrem.

Care este bugetul alocat pentru organizarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie

In cateva saptamani romanii vor merge din nou la urne. in pofida numarului tot mai mare de infectari cu noul coronavirus, premierul Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis au declart ca alegerile.

Klaus Iohannis a facut anuntul neasteptat. Cand va deveni masca obligatorie si pe strada

In conditiile cresterii numarului de noi infectari, Klaus Iohannis a vorbit astazi despre noile restrictii ce se vor lua. Printre acestea a vorbit si despre obligativitatea purtarii pstilor pe strada. Aceasta nou conferinta vine pe fondul cresterii numarului de infectii si la nivelul Capitalei. Klaus Iohannis a facut anuntul neasteptat in conferinta de presa, din .

KLAUS IOHANNIS: Ne aflam intr-o perioada de raspandire galopanta a virusului

Klaus Iohannis a sustinut azi o conferinta de presa cu privire la cresterea alarmanta a cazurilor de infectari cu SARS-CoV-2.

KLAUS IOHANNIS: Romania este alaturi de Presedintia germana a Consiliului UE in centrul procesului de consolidare a UE

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu ocazia celei de-a XXIII-a sesiuni a Comisiei guvernamentale romano-germane pentru problematica etnicilor germani din Romania.

Klaus Iohannis: Nu este nevoie acum de stare de urgenta. Ce a spus presedintele despre impactul economic al lockdown-ului (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a afirmat, marti, intr-o conferinta de presa, Guvernul a putut sa ia masurile care se impun pentru gestionarea pandemiei, astfel ca, acum, nu este nevoie de stare de.

Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: in sfarsit, ne-a spus secretul luptei sale cu pandemia

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat dur dupa ultimele declaratii facute de Klaus Iohannis in conferinta de presa de marti seara.

Klaus Iohannis: Autoritatile trebuie sa incerce sa mentina scoala in functiune atat de mult cat se poate (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a afirmat, marti, intr-o conferinta de presa, ca autoritatile trebuie sa incerce sa mentina scoala in functiune atat de mult cat se poate, iar in cazul in care.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )