Libnet.ro
UNICEF

00:07

Care este cea mai buna faina pentru cozonaci, de fapt. La ce trebuie sa fim atenti, nu face aceasta greseala

Playtech Playtech,
Care este cea mai buna faina pentru cozonaci, de fapt. La ce trebuie sa fim atenti, nu face aceasta greseala

Cozonac romaneste: kozo712;nak) sau Kozunak in bulgara: 1082;1086;1079;1091;1085;1072;1082; kozo712;nak) este o paine speciala dospita, traditionala pentru Romania, Bulgaria si Serbia. Bogat in oua, lapte si unt, este pregatit de obicei pentru Pasti in Bulgaria si pentru fiecare sarbatoare majora Craciun, Paste, Revelion, Rusalii) in Romania si Moldova. Desertul se poate prepara in diferite moduri, folosind . continuă pe Playtech

Aceasta este cea mai buna si cea mai proasta masina a tuturor timpurilor

In prezent, Yugo are peste 30 de ani de existenta, numita de unii ca fiind cea mai proasta masina din lume construita vreodata. Venita din statul iugoslav ca prima sa marca de masini, a.

Signal, cea mai noua aplicatie pentru videoconferinte: de ce s-o alegi in loc de WhatsApp si Messenger

Intr-o perioada in care interactiunea video in mediul online a devenit mai relevanta ca niciodata, aplicatiile mobile incearca sa se diferentieze, iar Signal este cea mai noua care a.

Preturile vaccinurilor anti-COVID-19 cumparate de UE, publicate din greseala de un oficial belgian. Care este cel mai scump si cel mai ieftin vaccin

Eva De Bleeker, secretarul belgian de stat pentru Buget si Protectia Consumatorilor, a publicat din greseala, pe Twitter, preturile negociate de UE pentru vaccinurile anti-COVID-19 si suma pe care o va da Belgia pe.

Cea mai suparatoare functie a castilor pentru bogati de la Apple, explicata

De curand, Apple a decis sa-ti vanda niste casti wireless de 3000 de lei. Acestea sunt printre cele mai scumpe din lume, dar vin cu minusuri importante. Stii care este cel mai banal lucru pe.

Cine este castigatoareaBravo, ai stil! Celebrities, cea mai stilata vedeta din Romania

Sambata a fost desemnata cea mai stilata vedeta din Romania. Bravo, ai stil! Celebrities este cea mai cunoscuta competitie de stil televizata din Romania, iar in acest sezon, au concurat mai multe vedete care s-au intrecut in tinute si in momente. Oana Radu, Cristina Siscanu, Alexandra Ungureanu, Theo Rose, Deea Codrea si Andreea Tonciu au demonstrat cat de muncitoare au fost de-a lungul editiilor.

Cum explica un medic ca judetul Gorj are cea mai mica rata de infectarecu SARS-CoV-2 din tara

Rata de infectare cu SARS-CoV-2 din judetul Gorj este cea mai mica de la nivel national, duminica indicele fiind 0,71 la 1000 de locuitori. Un pneumolog spune ca cifrele nu reflecta realitatea, fiindca multi pacienti au simptome, dar nu se mai testeaza pentru a nu fi luate masuri restrictive impotriva lor.

Ce cadouri de lux a primit Anamaria Prodan, in ziua in care a implinit 48 de ani. A fost cea mai rasfatata

S-a aflat ce cadouri de lux a primit Anamaria Prodan, in ziua in care a implinit 48 de ani. Impresara a fost cea mai rasfatata. Anamaria Prodan si-a sarbatorit ziua de nastere departe de restrictiile si masurile impuse din Romania. Vedeta a avut langa ea mai dragi oameni din viata ei si a fost coplesita .

Prognoza meteo, azi, 19 decembrie 2020. Vreme calda in cea mai mare parte a tarii, dar cerul ramane noros

In cursul zilei de sambata, 19 decembrie 2020, meteorologii anunta vreme calda in cea mai mare parte a tarii. Desi temperaturile vor fi ridicate pentru aceasta perioada a anului, cerul va fi mai mult.

Prognoza meteo, azi, 18 decembrie 2020. Vremea se mentine calda in cea mai mare parte a tarii

Pentru ziua de azi, 18 decembrie, meteorologii anunta vreme calda in cea mai mare parte a teritoriului, in special in vestul tarii. in regiunile joase se vor semnala conditii de ceta, in special in prima.

Judetul Ilfov, cea mai mare rata de infectare COVID din tara: 7.15 Indicele se apropie de 7 si in Bucuresti

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, vineri, 18 decembrie, inca 5340 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID- 19. Potrivit bilantului, in Judetul Ilfovse inregistreaza cea mai mare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )