Libnet.ro
UNICEF

06:00

Care este cea mai buna ora pentru baut cafeaua. Dimineata, pe graba, nu te ajuta!

Antena3 Antena3,
Care este cea mai buna ora pentru baut cafeaua. Dimineata, pe graba, nu te ajuta!

Cafeaua este mai eficace doar la anumite ore din zi. Cel bun bun moment al zilei in care sa-ti bei cafeaua este intre 9:30 si 11:30 dimineata. in acest interval orar, nivelul de cortizon din sange incepe. continuă pe Antena3

Selena Gomez nu mai este cea mai urmarita persoana de pe Instagram! Cine i-a luat locul?

Selena Gomez detine titlul de cea mai urmarita persoana pe Instagram de ani buni, insa se pare ca si-a pierdut suveranitatea in reteaua de socializare ieri dimineata. Cantareata a fost detronata de Cristiano Ronaldo.

Aceasta este cea mai iNALTA cladire din Europa, incepand de luni! INCREDIBIL ce metropola o gazduieste (FOTO, VIDEO)

Are 467 de metri si a necesitat sase ani de constructie. Noua cea mai inalta cladire din Europa este un Lakhta Center, un zgarie-nor din Sankt Petersburg, inscris de luni in registrul imobiliar rusesc, anunta .

Clasamentul ATP: Marius Copil urca pe locul 60, cea mai buna clasare din cariera/ Rafael Nadal, lider n continuare

Marius Copil a reusit cea mai buna performanta din cariera, s-a confruntat cu Roger Federer in finala turneului de casa al elvetianului si, chiar daca a pierdut, a facut un salt impresionant de 33 de pozitii, urcand pana pe locul 60 cea mai buna clasare din cariera). Rafael Nadal se pozitioneaza in continuare pe prima treaptaa clasamentului ATP, insa Novak Djokovic ii sufla in ceafa, aflandu-se la doar 215 puncte in urma sa. Sarbul poate reveni pe primul loc in lume cu ocazia Masters-ului de la Paris.

Peste 25.000 de euro pentru arhitectul care ofera cea mai buna solutie de renovare a unui turn de apa vechi de peste 100 de ani

Consiliul Local Timisoara a aprobat astazi lansarea unui concurs de solutii pentru reabilitarea turnului de apa din Iosefin in vederea includerii lui in circuitul turistic. Arhitectul clasat pe primul loc primeste un premiu de peste 100 de mii de lei.

Spectacol Gasca Zurli la Sala Polivalenta. Puterea cornetelor, cea mai noua productie pentru copii

Pe 29 octombrie 2018, Gasca Zurli aduce Zambetul Zurli la Calarasi. Spectacolul Puterea Cornetelor incepe la ora 19. 00, la Sala Polivalenta si este cea mai noua productie marca Zurli.

Educatia viitorului este aici: Nextlab.tech, start-up-ul care nvata copiii informatica folosind inteligenta artificiala si makerspace-uri educationale

Orice parinte isi doreste cea mai buna educatie pentru copilul sau. Acum se poate si in Romania. Peste jumatate din copiii de astazi vor avea profesii care nu au fost inca inventate. Din 2021 examenul de capacitate se modificaintroducandu-se disciplina informatica. Nextlab. tech ofera un curriculum de informatica la standard european ce inglobeaza un companion de invatare bazat pe inteligenta artificiala. Cursurile sunt destinate copiilor din clasele I-V, urmand a fi extinse la clasele VI-VIII. Lectiile se sustin in makerspace laborator constructionist) sau online webinar).

Care este cantitatea maxima de cafea pe care o poti bea zilnic si cand ar trebui sa-ti faci griji pentru viata ta

Daca obisnuiesti sa bei cafea in mod regulat fie de placere, fie pentru ca iti da un imbold sa iti indeplinesti sarcinile la munca ceva mai eficient, cercetatorii identifica o limita de consum pe care trebuie sa o respecti cu strictete. Un nou studiu stiintific, care este cel mai exhaustiv de pana acum, stabilestecare este [] .

Ora de iarna 2018: 28 octombrie va fi cea mai lunga zi din an. Cum ne afecteaza schimbarea si ce-ar trebui sa facem

Ora de iarna 2018. in acest an, trecerea la ora de iarna se va face in ultimul weekend din octombrie, mai exact in noaptea dintre 27 si 28 octombrie. Astfel, ora 04. 00 a diminetii de duminica va deveni ora 03. Duminica, 28 octombrie, va fi cea mai lunga zi din an, cu 25 de ore.

Ora de iarna 2018. Ceasurile se dau inapoi in acest weekend. Care este programul trenurilor

Trecerea la ora de iarna are loc in noaptea de sambata spre duminica, 27/28 octombrie 2018. Astfel, ora 4:00 va deveni ora 3:00 si vom dormi mai mult cu o ora. Ora de iarna este de fapt ora legala oficiala.

Cea mai scumpa casa scoasa vreodata la vanzare in SUA. Suma ceruta este colosala

Pretul cerut pentru acest imobil este cel mai mare cerut vreodata de un vanzator american. Casa,aflatain cartierul Bel Air, din Los Angeles, a devenit celebradupa serialul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )