Libnet.ro
UNICEF

23:30

Peste 25.000 de euro pentru arhitectul care ofera cea mai buna solutie de renovare a unui turn de apa vechi de peste 100 de ani

Adevărul Adevărul,
Peste 25.000 de euro pentru arhitectul care ofera cea mai buna solutie de renovare a unui turn de apa vechi de peste 100 de ani

Consiliul Local Timisoara a aprobat astazi lansarea unui concurs de solutii pentru reabilitarea turnului de apa din Iosefin in vederea includerii lui in circuitul turistic. Arhitectul clasat pe primul loc primeste un premiu de peste 100 de mii de lei. continuă pe Adevărul

Donald Trump vrea sa elimine dreptul constitutional care ofera cetatenie americana tuturor celor nascuti pe teritorial SUA (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump vrea sa emita un ordin executiv prin care sa elimine prevederea constitutionala care ofera cetatenie americana automat tuturor celor nascuti pe teritoriul Statelor.

Care este cea mai buna ora pentru baut cafeaua. Dimineata, pe graba, nu te ajuta!

Cafeaua este mai eficace doar la anumite ore din zi. Cel bun bun moment al zilei in care sa-ti bei cafeaua este intre 9:30 si 11:30 dimineata. in acest interval orar, nivelul de cortizon din sange incepe.

Comisarul Corina Cretu acuza: Romania a pierdut intre 1,8 si 2 miliarde de euro pentru infrastructura de transport

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a declarat luni, la Bucuresti, ca Romania a pierdut deja fonduri europene in valoare de aproape 2 miliarde de euro pe care le putea folosi in.

Meghan Markle, avertisment pentru tinerii care isi editeaza prea mult fotografiile

Ducesa de Sussex i-a avertizat pe tineri cu privire la riscurile la care se expun atunci cand isi editeaza prea mult fotografiile pe care le posteaza pe retelele de socializare. Este asa dificil pentru.

9 aplicatii pentru smartwatch care iti vor face munca mai eficienta si viata mai simpla

Pentru multa lume, ceasurile inteligente sunt doar bijuterii high tech sau accesorii vestimentare si putine persoane le folosesc la adevaratul lor potential.

Raed Arafat, critici dure pentru medicii care lucreaza si la stat, si la privat: Din moment ce noi platim corect, ne asteptam la un comportament corect. Nu pot sa vina la 8 si sa plece la 12

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, ii ataca dur pe medicii din sistemul public care lucreaza si la privat. Secretarul de stat spune ca, acum, cu salariile marite, ar trebui sa stea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )