Libnet.ro
UNICEF

16:00

Care este cea mai buna pozitie de somn pentru fiecare persoana

Adevărul Adevărul,
Care este cea mai buna pozitie de somn pentru fiecare persoana

Arsuri la stomac, dureri de spate, probleme cu circulatia sangelui sau ridurile sunt doar cateva din problemele pe care pozitia de dormit le poate accentua. Expertii in probleme de somn explica modul in care putem sa ne ferim de acestea. continuă pe Adevărul

PREMIERA MONDIALA! Cristina NEAGU a fost declarata, pentru a patra oara, CEA MAI BUNA JUCATOARE A LUMII

Performanta spectaculoasa pentru handbalul romanesc. Cristina Neagu, capitanul Nationalei de Handbal Feminin a Romaniei, a fost desemnata, de catre forul international de profil IHF), cea mai buna jucatoare.

IHF: Cristina Neagu, pentru a patra oara cea mai buna jucatoare a lumii

Capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Cristina Neagu, a fost declarata, astazi, de forul international de profil IHF), cea mai buna jucatoare a lumii in anul 2018, aceasta fiind a patra distinctie de acest fel pentru sportiva tricolor.

Succes rasunator pentru Cristina Neagu. A fost aleasa pentru a patra oara cea mai buna handbalista a lumii

Jucatoarea romana Cristina Neagu a fost aleasa pentru a patra oara cea mai buna handbalista a lumii pe anul 2018, a anuntat, luni, Federatia Internationala de Handbal,pe site-ul sau oficial. Neagu.

Cristina Neagu, declarata de IHF pentru a patra oara cea mai buna jucatoare a lumii

Capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Cristina Neagu, a fost declarata, luni, de forul international de profil IHF), cea mai buna jucatoare a lumii in anul 2018, aceasta fiind a patra distinctie de acest fel pentru sportiva nascuta la Bucuresti.

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii

Pentru a patra oara in cariera jucatoarea Cristina Neagu a fost declarata drept cea mai valoroasa handbalista a planetei de catre IHF.

Cristina Neagu, declarata de IHF pentru a patra oara cea mai buna jucatoare a lumii

Capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Cristina Neagu, a fost declarata, luni, de forul international de profil IHF), cea mai buna jucatoare a lumii in anul 2018, aceasta fiind a patra distinctie de acest fel pentru sportiva tricolor.

Caii lui Santoader sau cum se lepadau stramosii nostri de iarna. Este cea mai dorita si mai spectaculoasa trecere

Ziua Sfantului Toader, cu o importanta deosebita in cultul crestin ortodox, are, insa, si radacini mult mai adanci, anumite credinte strabatand pana astazi.

Cine este cea mai puternica femeie din Romania, tanara care a facut show la Romanii au talent VIDEO

Cea mai puternica femeie din Romania, o tanara in varsta de 25 de ani, a facut show la Romanii au talent si i-a luat pe sus, la propriu, pe Smiley si Pavel Bartos.

Cine este cea mai puternica femeie din Romania, tanara care a facut show la Romanii au talent: As putea sa trag si un tir de 7 tone VIDEO

Cea mai puternica femeie din Romania, o tanara in varsta de 25 de ani, a facut show la Romanii au talent si i-a luat pe sus, la propriu, pe Smiley si Pavel Bartos.

PNL, alianta cu PACT, inainte de alegeri. Ludovic Orban: Este cea mai importanta miscare intre doua forte politice (VIDEO)

Biroul Executiv al PNL a aprobat semnarea unei aliante cu PACT, inainte de alegeri, a anuntat prsedintele PNL, Ludovic Orban. Am purtat discutiile cu viitorii nostri parteneri si astazi am prezentat in Birou.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )