Libnet.ro
UNICEF

01:05

IHF: Cristina Neagu, pentru a patra oara cea mai buna jucatoare a lumii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IHF: Cristina Neagu, pentru a patra oara cea mai buna jucatoare a lumii

Capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Cristina Neagu, a fost declarata, astazi, de forul international de profil IHF), cea mai buna jucatoare a lumii in anul 2018, aceasta fiind a patra distinctie de acest fel pentru sportiva tricolor. continuă pe Ziarul Bursa

Cristina Neagu, declarata de IHF pentru a patra oara cea mai buna jucatoare a lumii

Capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Cristina Neagu, a fost declarata, luni, de forul international de profil IHF), cea mai buna jucatoare a lumii in anul 2018, aceasta fiind a patra distinctie de acest fel pentru sportiva nascuta la Bucuresti.

Succes rasunator pentru Cristina Neagu. A fost aleasa pentru a patra oara cea mai buna handbalista a lumii

Jucatoarea romana Cristina Neagu a fost aleasa pentru a patra oara cea mai buna handbalista a lumii pe anul 2018, a anuntat, luni, Federatia Internationala de Handbal,pe site-ul sau oficial. Neagu.

Cristina Neagu, declarata de IHF pentru a patra oara cea mai buna jucatoare a lumii

Capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Cristina Neagu, a fost declarata, luni, de forul international de profil IHF), cea mai buna jucatoare a lumii in anul 2018, aceasta fiind a patra distinctie de acest fel pentru sportiva tricolor.

PREMIERA MONDIALA! Cristina NEAGU a fost declarata, pentru a patra oara, CEA MAI BUNA JUCATOARE A LUMII

Performanta spectaculoasa pentru handbalul romanesc. Cristina Neagu, capitanul Nationalei de Handbal Feminin a Romaniei, a fost desemnata, de catre forul international de profil IHF), cea mai buna jucatoare.

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii

Pentru a patra oara in cariera jucatoarea Cristina Neagu a fost declarata drept cea mai valoroasa handbalista a planetei de catre IHF.

BBC despre revolta romanilor: Cea mai mica autostrada din lume face de ras o natiune

Un antreprenor a construit o bucata de autostrada de un metru in nord-estul Romaniei pentru a protesta fata de infrastructura slaba a tarii sale, noteaza autorul Stephen McGrath, care si-a realizat articolul la Suceava, unde a asistat la inaugurarea celui mai scurt drum de mare viteza din lume.

Tinerii de la cea mai mare platforma de programare din Romania, alaturi de miscarea sieu. Mi-a fost mult mai usor sa ajung la New York decat la Bucuresti

Tinerii de la cea mai mare platforma de invatat programare din Romania, wellcode. ro, s-au alaturat vineri, 15 martie, miscarii Romania vrea autostrazi. Platforma, care are circa 50. 000 de utilizatori, si-a intrerupt activitatea pentru 15 minute, de la ora 15.

BCR, cea mai mare banca din Romania, se alatura protestului pentru autostrazi: SiNOI

BCR, cea mai mare banca din Romania, se alatura protestului 15 minute. Romania are nevoie de autostrazi. Si de o banca pregatita sa le finanteze. SiNOI, e textul postat de BCR pe contul de.

Studiu CIES: FC Barcelona, cea mai faultata echipa din campionatele mari ale Europei

FC Barcelona este cea mai faultata echipa din campionatele mari ale Europei - Anglia, Spania, Italia, Germania si Franta - arata un studiu al CIES Football Observatory.

FOTO VIDEO Care este considerata cea mai periculoasa excursie din lume si de ce

Excursia pe Muntele Huashandin China este cunoscuta drept cea mai periculoasa drumetie din lume sau plimbare pe scanduri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )