Libnet.ro
UNICEF

21:15

Care este cea mai falsificata bancnota din Romania

Adevărul Adevărul,
Care este cea mai falsificata bancnota din Romania

Numarul de bancnote false descoperite de autoritatile romanesti in circulatie a scazut puternic, de la an la an, arata raportul anual al Bancii Nationale a Romaniei. continuă pe Adevărul

Nume surpriza. Cine este cea mai urmarita vedeta din Romania pe Social Media. Top 10

Inna, Andra si Adelina Pestritu sunt cele mai urmarite persoane din Social Media, din Romania, potrivit unui top realizat prin intermediul Social Media Stars Index.

Exclusiv. Lista secreta a celor mai bogati romi din Romania

Cei mai bogati romi din Romania. Ce palate au, cat de mult aur detin, cat de mult cantaresc salbele lor? Cei mai bogati romi traiesc in vestul tarii. Locul I e ocupat de Ionelas Carpaci. El si familia lui au construit un imperiu in vestul tarii. Asa ca se pot lauda cu masini ultimul model si gramezi de bani aruncati la nunti, momentele cele mai potrivite pentru a se duela in avutie.

Costel Alexe: in Moldova, aprilie a fost cea mai secetoasa luna din istorie, iar iunie cea mai ploioasa din ultimii 60 de ani Despre SUMAL si impaduriri

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat, pentru B1 TV, ca oamenii incep sa simta tot mai mult pe propria piele efectele schimbarilor climatice pe care chiar ei le-au provocat. Acesta a precizat ca persoanele.

Cea mai mare captura din 2020. Surpriza! Unde erau comercializate cele cinci tone de tutun periculos, confiscate de politisti

Perchezitiile au inceput luni dimineata, in acelasi timp in Bacau, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Prahova, Satu Mare si Bucuresti. Politistii banuiesc ca reteaua ar fi fost coordonata de o familie din Calarasi. De la achizitionarea tutunului si pana la comercializrea acestuia prin firme de curierat sau online, totul era pus la punct in cel mai mic detaliu.

Cea mai ciudata schimbare din iOS 14: nu-ti vei mai folosi la fel iPhone-ul

Odata cu lansarea versiunii beta de iOS 14, vor ajunge online mai multe detalii despre schimbarile introduse de Apple in noul sistem de operare. Unele dintre cele mai interesante fac deja valuri.

Cel mai prost criminal din Romania: S-a pitit dupa usa, in casa victimei

Crima inedita in Constanta, care va ajunge cu siguranta de povestit la intamplari nostime. Si asta pentru ca faptasul s-a dovedit total neinspirat. La scurt timp dupa crima, acesta si-a ales loc de ascunzis, chiar in casa victimei.

Cel mai mare porumbel din lume este si cel mai frumos: cat de spectaculoasa este specia

Porumbelul incoronat Victoria sau Victoria Crowned Pigeon este cel mai spectaculos exemplar din aceasta familie de pasari pe care, in cea mai mare parte a anului, le intalnesti pe toate.

FOTO Cabana Cheile Butii de la poalele Retezatului Mic a fost mistuita de flacari. Era cea mai veche din zona

Complexul turistic Cheile Butii de la poalele Retezatului a fost mistuit de flacari. A fost cea mai veche cabana din zona de vest a Vaii Jiului.

PSD: Un premier care isi trateaza cetatenii drept dusmani publici este cel mai ucigator virus pentru Romania!

PSD, lanseaza, sambata, un nou atac la adresa premierului Ludovic Orban, pe care il acuza de cinism si minciuna. Social-democratii ii cer din nou demisia lui Ludovic Orban pentru umilintele pe care le-ar fi suferit pacientii care nu au putut sa se trateze din cauza spitalelor inchise.

Cea mai inalta cladire de birouri din Romania va costa peste 115 milioane de euro. Turnul va fi acoperit integral cupeste 26.000 metri patrati de sticla

Lucrarile la United Business Center 0 s-au desfasurat intr-un ritm intens inclusiv in ultimele luni,anunta reprezentantii grupului Iulius.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )