Libnet.ro
UNICEF

11:00

Costel Alexe: in Moldova, aprilie a fost cea mai secetoasa luna din istorie, iar iunie cea mai ploioasa din ultimii 60 de ani Despre SUMAL si impaduriri

B1 B1,
Costel Alexe: in Moldova, aprilie a fost cea mai secetoasa luna din istorie, iar iunie cea mai ploioasa din ultimii 60 de ani Despre SUMAL si impaduriri

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat, pentru B1 TV, ca oamenii incep sa simta tot mai mult pe propria piele efectele schimbarilor climatice pe care chiar ei le-au provocat. Acesta a precizat ca persoanele. continuă pe B1

Melania Trump nu s-a mutat la Casa Alba pana nu si-a renegociat contractul prenuptial. Care a fost cea mai importanta clauza impusa de ea

O noua biografie incendiara dezvaluie faptul ca Prima Doamna nu si-a intrat in drepturi de la inceput, ci a asteptat ca sotul ei sa revizuiasca anumite aspecte din contractul prenuptial, chiar daca, initial, a dat vina pe faptul ca nu putea muta copilul de la scoala.

Costel Alexe anunta ca Guvernul a aprobat SUMAL - sistemul de urmarire a materialului lemnos

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat joi ca in sedinta de guvern a fost aprobata hotararea p.

Costel Alexe: Guvernul va sprijini populatia care a avut de suferit de pe urma inundatiilor

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a declarat, vineri, ca Guvernul va sprijini a.

Florin Citu: Trecem prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani. Chiar si asa, vom creste pensiile (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, pentru B1 TV, ca lumea se confrunta acum cu cea mai mare criza economica din ultima suta de ani. Asta pentru ca nu s-a mai intamplat pana acum ca doua crize.

Cum se face cea mai buna pizza de casa. Un bucatar italian a dezvaluit secretul

Michele Leo, un bucatar italian, a dezvaluitcare este secretul pentru cea mai buna pizza. Secretul nu sta in modul de coacere, nici in topping-uri. Ingredientele de baza pentru aluat sunt cheia, dezvaluie bucatarul.

Un laureat Nobel face dezvaluiri privind cea mai eficienta metoda de prevenire a transmiterii COVID-19

Mario Molina, castigator al Premiului Nobel pentru Chimie in 1995, este unul dintre autorii studiului care a concluzionat ca purtarea mastii in public reprezinta cea mai eficienta metoda de prevenire a transmiterii de la om la om.

Cea mai mare scoala de agenti de politie din Romania nu poate organiza admitere in acest an din cauza pandemiei

Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar din Campina, cea mai mare de acest gen din tara, nu va mai organiza, cel mai probabil, in acest an o sesiune de admitere din cauza pandemiei de coronavirus.

Daniel Baluta: Primaria Sectorului 4 ridica cea mai moderna statie ISU din Bucuresti

Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna unitate de interventie pentru situatii de urgenta din Romania, ce va oferi angajatilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISU-BIF).

Cum puteti alege cea mai buna oferta de gaze naturale in doi pasi

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a pus la dispozitia consumatorilor un comparator al ofertelor-tip de furnizare a gazelor naturale, dar si un ghid practic al folosirii acestuia, cu ajutorul caruia consumatorii pot alege cea mai buna oferta.

VIDEO Foundation, pe Apple TV+. Cea mai complexa lucrare a lui Isaac Asimov devine serial

Foundation sau Fundatia este cea mai elaborata serie de carti a scriitorului SF Issac Asimov. Acum, va ajunge pe micile ecrane prin intermediul celor de la Apple. Gigantul american face eforturi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )