Libnet.ro
UNICEF

23:30

Care este cea mai mare durere a lui Marian Munteanu, candidatul PNL la Capitala

Antena3 Antena3,
Care este cea mai mare durere a lui Marian Munteanu, candidatul PNL la Capitala

Candidatul PNL la Primaria Bucuresti, Marian Munteanu, a marturisit miercuri, la Antena 3, ca cea mai mare durere a sa este aceea ca nu are copii. Eu nu am copii. Sa stiti ca nu este o durere mai mare . continuă pe Antena3

VIDEO INTERVIU Tratamentul minim-invaziv al anevrismelor cerebrale. Dr. Stefanita Dima: Ruptura unui anevrism este descrisa de pacienti drept cea mai mare durere de cap din viata unui om

Dr. Stefanita Dima, medic primar radiologie si imagistica medicala a discutat in cadrul unui interviu despre anvrismele cerebrale, simptomatologie si metodele de interventie minim invazive. In plus, Medlive demareaza programul de screening al patologiei neuro vasculare. Anevrismele cerebrale se impart in doua categorii: anevrismele nerupte si cele rupte. Anevrismele rupte sunt dramatice. Ruptura unui anevrism este un eveniment pe care niciun pacient nu il uita.

Sondaj: Iohannis, Isarescu si Ciolos, personalitatile publice in care romanii au cea mai mare incredere

Presedintele Klaus Iohannis, guvernatorul BNR Mugur Isarescu si premierul Dacian Ciolos sunt personalitatile publice in care romanii au cea mai mare incredere.

Romania a avut cea mai mare inflatie anuala negativa din UE in martie

Romania a consemnat, in luna martie 2016 comparativ cu luna martie 2015, cea mai mare inflatie negativa in randul celor 28 de state membre ale Uniunii Europene, cu o rata de minus 2,4%, fata de cea de minus 2,1% inregistrata in februarie, arata datele publicate, astazi, de Oficiul European de Statistica Eurostat), potrivit unor surse din presa.

Studiu EY: Crestere de 22% pe piata de fuziuni si achizitii in 2015. Cea mai mare tranzactie a anului, vanzarea participatiei lui Ion Tiriac la Unicredit

In 2015, piata de fuziuni si achizitii a crescut cu 21,7% fata de anul precedent, la 3,65 de miliarde de dolari si a fost a patra piata importanta din regiune. Totodata, cea mai mare tranzactie a anului a fost vanzarea participatiei lui Ion Tiriac la filiala din Romania a grupului bancar italian Unicredit, pentru suma de 771 de milioane de dolari, conform studiului EY CSE MA Barometer 2015.

Obama: Cea mai mare greseala a mea a fost sa nu concep un plan dupa ce am luat decizia de a interveni cu forte militare in Libia

Presedintele SUA, Barack Obama a declarat ca cea mai mare greseala a sa, in calitate presedinte, a fost lipsa unui plan dupa interventiile militare din Libia, ce au rezultat cu uciderea lui Gadhafi,.

in Gorj se inregistreaza cea mai mare concurenta din tara pentru posturile de agenti de politie cu incadrare din sursa externa

Cea mai mare concurenta din tara pentru posturile de politisti scoase la concurs se inregistreaza in judetul Gorj. Peste 64 de candidati se lupta pe loc de agent de politie in mediul rural.

Lovitura crunta pentru Apple! Care este cel mai bun telefon din Europa

Conform unor noi informatii, europenii prefera telefoanele celui mai mare rival Apple, informeaza Playtech. roSamsung Galaxy S7 a avut parte de rezultate foarte bune pe piata in ultimele saptamani. in urma cu.

Cea mai mare dovada de iubire. Un caine isi asteapta cu rabdare stapanul batran sa treaca strada

Moment extrem de emotionant surprins de camere. Imaginile cu un batran care se deplaseaza greu, cu o carja intr-o mana si cu lesa cainelui in cealalta, i-au impresionat pe internauti, dupa ce au devenit virale.

Chinezii ar putea rezolva cea mai mare problema a panourilor solare

Inca o data, cercetatorii atrag atentia asupra potentialului grafenului in ceea ce priveste energia solara. Va spuneam in urma cu ceva vreme ca o echipa de oameni de stiinta din Marea Britanie gasiseo cale prin care sa manipuleze grafenul, material pe care il considerau cel mai bun pentru absorbtia luminii si pe care sperau sa [].

Directia de Sanatate Publica Galati, aproape de colaps. Lipsa epidemiologilor si a medicilor igienisti, cea mai mare problema a sistemului

Sanatatea publica ar putea fi pusa in pericol de faptul ca DSP functioneaza cu mai putini specialisti decat prevede organigrama. Problemele au fost generate de inconsecventa decidentilor la nivel central, care fie au pus accent pe dezvoltarea si importanta Directiilor de Sanatate Publica, fie au dorit sa le desfiinteze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2376 seconds )