Libnet.ro
UNICEF

18:30

in Gorj se inregistreaza cea mai mare concurenta din tara pentru posturile de agenti de politie cu incadrare din sursa externa

Adevărul Adevărul,
in Gorj se inregistreaza cea mai mare concurenta din tara pentru posturile de agenti de politie cu incadrare din sursa externa

Cea mai mare concurenta din tara pentru posturile de politisti scoase la concurs se inregistreaza in judetul Gorj. Peste 64 de candidati se lupta pe loc de agent de politie in mediul rural. continuă pe Adevărul

Suedia: Araba a luat locul finlandezei si a ajuns a doua cea mai vorbita limba din tara

Dupa aproximativ o mie de ani de cand finlandeza a fost a doua limba vorbita in Suedia, araba a ajuns sa ii ia locul, arata washingtonpost. com. Bilantul a fost prezentat de catre Mikael.

Sondaj: Iohannis, Isarescu si Ciolos, personalitatile publice in care romanii au cea mai mare incredere

Presedintele Klaus Iohannis, guvernatorul BNR Mugur Isarescu si premierul Dacian Ciolos sunt personalitatile publice in care romanii au cea mai mare incredere.

Obama: Cea mai mare greseala a mea a fost sa nu concep un plan dupa ce am luat decizia de a interveni cu forte militare in Libia

Presedintele SUA, Barack Obama a declarat ca cea mai mare greseala a sa, in calitate presedinte, a fost lipsa unui plan dupa interventiile militare din Libia, ce au rezultat cu uciderea lui Gadhafi,.

Cea mai mare companie procesatoare de carne din lume, reclame defaimatoare pe Google la adresa unui jurnalist activist

JBS, cea mai mare companie procesatoare de carne a orchestrat reclamele defaimatoare la adresa lui Leonardo Sakamonto, arata theguardian. com. Leonardo Sakamonto, presedintele unei organizatii activiste din.

Groupama Asigurari: In 2015 am platit despagubiri de aproximativ 100 milioane euro, cea mai mare despagubire de 2,1 milioane lei fiind pentru o polita RCA

Groupama Asigurari a anuntat vineri ca anul trecut a platit despagubiri in valoare de aproximativ 100 de milioane de euro pe segmentul de de asigurari non-life, 68% din suma reprezentand despagubiri achitate persoanelor juridice. Cea mai mare dauna platita de Groupama in 2015 a reprezentat despagubirea pentru o polita RCA, de peste 2,1 milioane de lei. Conform datelor ASF, Groupama s-a situat anul trecut pe locul trei in piata asigurarilor atat in ceea ce priveste veniturile cat si despagubirile platite si pe locul noua in topul asiguratorilor cu cele mai multe reclamatii de la clienti.

Rosneft a depasit Gazprom, devenind cea mai valoroasa companie din Rusia

Rosneft OJSC a devenit cea mai valoroasa companie din Rusia, deoarece capitalizarea sa de piata a depasit-o pe cea a Gazprom PJSC, pentru prima data de cand se tranzactioneaza actiunile lor la bursa, respectiv 2006, transmite Bloomberg.

Cod galben de inundatii in mai multe judete din tara. Ce spun hidrologii

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o atentionare COD GALBEN de inundatii, valabila pana marti la pranz, in mai multe judete din tara. Avand.

Chinezii preiau cel mai mare port din Grecia

Grupul chinez de transport maritim Cosco Shipping Co. a achizitionat, vineri, cel mai mare port al Greciei, Pireu, in schimbul sumei de 368,5 milioane de euro, ca parte a planului sau de a construi un centru european de transport.

Visele liberalilor, la Alba: 70 de functii de primar si sa ramana cea mai puternica organizatie din tara

PNL Alba si-a prezentat sambata candidatii pentru alegerile locale din iunie. La eveniment au participat 500 de delegati, iar de la Centru au venit trei dintre liderii partidului: Vasile Blaga, Alina Gorghiu si Teodor Atanasiu.

Directia de Sanatate Publica Galati, aproape de colaps. Lipsa epidemiologilor si a medicilor igienisti, cea mai mare problema a sistemului

Sanatatea publica ar putea fi pusa in pericol de faptul ca DSP functioneaza cu mai putini specialisti decat prevede organigrama. Problemele au fost generate de inconsecventa decidentilor la nivel central, care fie au pus accent pe dezvoltarea si importanta Directiilor de Sanatate Publica, fie au dorit sa le desfiinteze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )