Libnet.ro
UNICEF

01:06

Care este cea mai mare pensie din Romania si cine o primeste (FOTO)

B1 B1,
Care este cea mai mare pensie din Romania si cine o primeste (FOTO)

In Romania exista fel de fel de situatii paradoxale din punct de vedere fiscal. Multi angajati ai statului si pensionariincaseaza salarii mai mari decat presedintele si premierul. Aceste dezechilibre au. continuă pe B1

Cea mai mare pensie din Romania il depaseste si pe Donald Trump. Cat va incasa fostul presedinte al SUA

Donald Trump, fostul presedinte al SUA, ar urma sa beneficieze de o pensie anuala de 221. 400 de dolari anual, adica 18. 450 de dolari pe luna. in Romania, tara in care risipa de bani publici este de mare.

Dorian Popa, mana larga. Pe ce a dat 35.000 de euro: Cea mai mare greseala din viata mea

Dorian Popa a ajuns la un nivel care ii permite sa faca arogante. Casa de lux, masini scumpe, haine de ultima moda si accesorii in acelasi ton. Si daca aceste cheltuieli erau povestite fanilor dinainte ca acestea sa se intample, cea mai recenta, insa, a luat prin surprindere pe toata lumea. Dorian Popa, o noua .

CORONAVIRUS |Judetul Timis inregistreaza cea mai mare rata de infectare la 1.000 de locuitori. Este urmat de Ilfov si Cluj

Judetul Timis inregistreaza cea mai mare rata de infectare cu SARS-CoV-2, ajungand la 4. 34 de imbolnaviri la 1. 000 de locutori. Imediat dupa, urmeaza judetul Ilfov cu o rata de infectare de 3. 72 si Cluj cu o .

Piata auto din UE a avut anul trecut cea mai mare scadere de cand exista statistici

Piata masinilor noi a scazut in statele UE cu 24% anul trecut, fiind cea mai mare scadere de cand exista statistici ACEA, iar nivelul de 9,9 milioane de masini este cel mai mic inregistrat de cand asociatia publica date anuale. Piata romaneasca a scazut cu 22%, iar dintre pietele mari, cea spaniola a scazut cel mai mult, cu 32%. Dintre toate pietele auto, Danemarca a scazut cel mai putin 12%), iar Croatia cel mai mult 43%).

8 secrete nestiute despre Simona Halep. Ce parte a corpului primeste cea mai mare atentie

O intreaga lume o cunoaste pe Simona Halep, insa nu multi sunt care care cunosc aceste secrete din viata marei noastre sportive. Simona Halep a facut cunoscute fanilor sai cateva lucruri pe care acestia nu le stiau despre ea. Tenismena se pregateste in prezent de turneele din Australia. Iata care sunt cele opt lucruri pe .

MARCEL CIOLACU, DESPRE VIORICA DANCILA: Cea mai mare greseala - nu a mai luat deciziile politice in interiorul partidului

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat joi seara ca greseala cea mai mare a Vioricai Dancila, fost premier si presedinte al PSD, a fost faptul ca nu a mai luat deciziile politice in interiorul partidului.

Meteo ianuarie. Cum va fi vremea in Romania, dupa cea mai geroasa noapte din 2021

Meteo februarie 2021. Meteorologii ANM au anuntat cum va fi vremea in Romania, dupa cea mai geroasa noapte din acest an. e se intampla cu temperaturile, cititi in articolul de mai jos. Meteo Februarie 2021. Cum va fi vremea in utmatoarea luna. Unde sunt anuntate ploi in exces Meteo ianuarie. Meteorologi Administratiei Nationale de Meteorologie .

Planul romanilor e realizabil! Confirmarea diminetii de la varful UE. Este cea mai buna veste

Planul romanilor e realizabil! Confirmarea diminetii de la varful UE. Este cea mai buna veste an ceea ce priveste vaccinarea. Anunt oficial de la UE. Este cea mai buna veste in ceea ce priveste vaccinarea Planul romanilor in ceea ce priveste vaccinarea nationala e realizabil. Confirmarea diminetii de la varful UE. Este cea mai buna .

Horoscop 2021. Asta e cea mai buna luna din an pentru fiecare zodie. Ce se va intampla

Din capul locului e bine sa stii ce luna din an iti va aduce cele mai multe vesti bune, liniste, pasi in cariera si relaxare. Cea mai buna luna din an pentru fiecare zodie. Horoscop 2021: cea mai buna luna din an pentru fiecare zodie Berbec Aprilie este vestitorul tau de bine. Este o luna .

Cum arata cea mai lunga limuzina din lume. in spate are un heliport ce tine loc si de teren de golf

Nu multi stiu asta, dar cea mai lunga limuzina din lume avea o lungime de 30,5 metri. Mai mult, Visul american cum era numit automobilul, avea 24 de roti, un jacuzzi, piscina, pat cu apa si chiar si un heliport. Cum arata cea mai lunga limuzina din lume Celebra limuzina de culoare alba, a fost .

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )