Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cum arata cea mai lunga limuzina din lume. in spate are un heliport ce tine loc si de teren de golf

Playtech Playtech,
Cum arata cea mai lunga limuzina din lume. in spate are un heliport ce tine loc si de teren de golf

Nu multi stiu asta, dar cea mai lunga limuzina din lume avea o lungime de 30,5 metri. Mai mult, Visul american cum era numit automobilul, avea 24 de roti, un jacuzzi, piscina, pat cu apa si chiar si un heliport. Cum arata cea mai lunga limuzina din lume Celebra limuzina de culoare alba, a fost . continuă pe Playtech

Topul celor mai puternice companii din lume

Clasamentul anual Forbes Global al celor mai mari 2. 000 de companii din lume arata ca, anul trecut, nu toate societatile au fost afectate de pandemia de Covid-19, iar cei mai mari jucatori din comertul electronic - inclusiv Amazon, Alibaba si Walmart - au avut incasari foarte mari datorita cresterii cumparaturilor online. Prezentam in continuare detalii despre cele mai puternice companii din lume, aproape neafectate de criza economica pe care noul coronavirus a provocat-o.

Top 10 cele mai bogate tari din lume

Cand spunem cele mai bogate tari din lume ne gandim fie la tarile considerate superputeri, fie la cele in care nivelul de trai este mult peste ceea ce vedem in restul lumii.

Meteo ianuarie. Cum va fi vremea in Romania, dupa cea mai geroasa noapte din 2021

Meteo februarie 2021. Meteorologii ANM au anuntat cum va fi vremea in Romania, dupa cea mai geroasa noapte din acest an. e se intampla cu temperaturile, cititi in articolul de mai jos. Meteo Februarie 2021. Cum va fi vremea in utmatoarea luna. Unde sunt anuntate ploi in exces Meteo ianuarie. Meteorologi Administratiei Nationale de Meteorologie .

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: -23 de grade la Miercurea Ciuc Ger in toata tara pana miercuri

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, minus 23 de grade, s-a inregistrat duminica dimineata la Miercurea Ciuc. Potrivit meteorologilor, este ger in toata tara pana miercuri, cand vremea se va incalzi.

Cea mai rara gasca din lume ierneaza in Romania. Ce plan de conservare a speciei au autoritatile

Este una dintre cele mai mici si mai rare specii de gaste din lume. Este strict protejata, fiind vulnerabila pe intregul sau areal din cauza agriculturii intensive, a dezvoltarii industriale si a vanatorii necontrolate.

Liberalizarea in energie: Discounturile oferite de Electrica Furnizare aduc preturi cu pana la 15% mai mari fata de cea mai buna oferta din piata - Asociatia Energia Inteligenta

Oferta cea mai mica si discounturile promise de Electrica Furnizare aduc preturi mai mari cu pana la 10% fata de preturile din anul 2020 si cu pana la 15% mai mari fata de cea mai buna oferta din piata, arata Asociatia Energia Inteligenta. Electrica Furnizare a anuntat ca va oferi clientilor aflati in serviciu universal, un discount care se va aplica pentru intervalul cuprins intre data de 1 ianuarie 2021 si momentul in care acestia opteaza pentru o oferta de pe piata libera, oricand pana la data de 31 august 2021.

Blue Monday 2021: Azi e cea mai deprimanta zi din an. Cati romani sufera de depresie

Luni, 18 ianuarie, este Blue Monday sau Lunea Albastra, o denumire din engleza ce desemneaza cea mai deprimanta zi a anului 2021. De ce este azi, 18 ianuarie 2021, Blue Monday, cea mai deprimanta zi.

8 secrete nestiute despre Simona Halep. Ce parte a corpului primeste cea mai mare atentie

O intreaga lume o cunoaste pe Simona Halep, insa nu multi sunt care care cunosc aceste secrete din viata marei noastre sportive. Simona Halep a facut cunoscute fanilor sai cateva lucruri pe care acestia nu le stiau despre ea. Tenismena se pregateste in prezent de turneele din Australia. Iata care sunt cele opt lucruri pe .

Ger cumplit! -20 de grade in mai multe regiuni ale tarii! A fost cea mai friguroasa noapte din an

Mai multe regiuni din tara au trecut prin cea mai friguroasa noapte din acest an. Temperaturile au scazut in Moldova pana la -20 de grade. in Capitala, termometrele au aratat pana la -11 grade Celsius.

Azi e Blue Monday, cea mai deprimanta zi din an. Ce formula au folosit psihologii pentru a stabili acest lucru

In 2005, psihologul Cliff Arnall, fost profesor la Universitatea Cardiff din Marea Britanie, a venit cu o formula menita sa prezica cea mai deprimanta zi a anului. Ecuatia lui sugereaza ca a treia zi de luni din ianuarie care anul acesta pica pe 20 ianuarie este cea in care nefericirea atinge punctul culminant.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3183 seconds )