Libnet.ro
UNICEF

22:30

Care este cea mai veche civilizatie de oameni si ce s-a aflat despre ea

Playtech Playtech,
Care este cea mai veche civilizatie de oameni si ce s-a aflat despre ea

Boxgrove din Sussex, Anglia, este un sit iconic, vechi, de piatra. Aici au fost descoperite cele mai vechi ramasite umane din Marea Britanie - fosile de Homo heidelbergensis. Face parte dintr-un. continuă pe Playtech

ADVERTORIAL 3 argumente care demonstreaza ca SEO este cea mai buna investitie in pandemie

Orice criza aduce cu sine atat amenintari, cat si oportunitati. In plina pandemie de COVID-19, Alphabet, compania-mama Google, este una dintre afacerile care au inregistrat cresteri ale cifrei de afaceri. In primele 3 luni ale anului pandemic 2020, compania americana a avut un profit de 6. 8 miliarde de dolari.

Cum se prepara cea mai buna maioneza. Ingredientul secret care trebuie folosit

Cele mai multe dintre gospodine au emotii atunci cand vine vorba de ea. Nelipsita din indragitele salate de boeuf sau de vinete, este unul dintre cele mai iubite sosuri. Bucatarii iti dezvaluie ingredientul secret si iti spun cum se prepara cea mai buna maioneza! Ingredientul secret pentru cea mai buna maioneza Prepararea unuia dintre cele .

Care este situatia locurilor in spitalele COVID, in ziua recordului de cazuri? Dimineata se elibereaza locuri, in cateva ore se ocupa din nou. Unii pacienti sunt directionati catre spitale din alte orase

In spitalele COVID-19 din Bucuresti se elibereaza zilnic zeci de paturi - pacientii fie pleaca acasa pentru ca s-au vindecat, fie la cerere, pentru ca isi doresc sa paraseasca spitalul si au acest drept, dupa ce au stat acolo cele 48 de ore obligatorii. in aceeasi zi, in doar cateva ore, locurile ramase libere sunt ocupate de alti pacienti. De asemenea, au fost si cazuri in care pacientii care ajung pentru evaluare la un spital din Bucuresti sunt directionati catre un alt spital din Capitala sau chiar din afara orasului, din lipsa de locuri. Cea mai grava situatie este in sectiile de Terapie Intensiva, unde numarul de locuri este limitat, au explicat reprezentantii celor mai importante doua spitale COVID din Bucuresti - Institutul Matei Bals si Spitalul Victor Babes - pentru HotNews. ro.

Orban s-a imbatat cu apa rece. Care este, de fapt, adevarul despre castigarea alegerilor locale de catre PNL in defavoarea PSD

Romania a fost la urne in ziua de duminica, 27 septembrie. La Bucuresti a fost rumoarea. De departe, cea mai dura lupta s-a purtat pentru Primaria Capitalei. Dupa o competitie umar la umar, bucurestenii au ales Nicusor Dan. Ludovic Orban a venit cu ovatii, Dacian Ciolos l-a elogiat de asemenea pe castigator, iar Dan Barna .

Meghan Markle a pierdut cea mai recenta runda impotriva publicatiei Daily Mail

Meghan Markle, sotia printului Harry, a pierdut cea mai recenta runda in cazul impotriva Associated Newspapers Limited ANL), care detine ziarele Daily Mail si Mail on Sunday.

Meghan Markle a pierdut cea mai recenta runda in cazul impotriva Associated Newspapers

Meghan Markle, sotia printului Harry, a pierdut cea mai recenta runda in cazul impotriva Associated Newspapers Limited ANL), care detine ziarele Daily Mail si Mail on Sunday.

Meghan Markle a pierdut cea mai recenta runda in procesul impotriva Associated Newspapers

Meghan Markle, sotia printului Harry, a pierdut cea mai recenta runda in cazul impotriva Associated Newspapers Limited ANL), care detine ziarele Daily Mail si Mail on Sunday.

increderea americanilor in economia SUA a consemnat in septembrie cea mai mare crestere din ultimii 17 ani

Increderea americanilor in economia Statelor Unite a consemnat in septembrie cea mai mare crestere din ultimii 17 ani, pe fondul imbunatatirii conditiilor de pe piata muncii, dar se afla inca sub nivelul anterior pandemiei de coronavirus, care s-a declansat la inceputul acestui an, transmite Reuters.

Cea mai puternica femeie din lume. 90% dintre barbati nu au forta ei. Cum arata

Brittany Flex Watts a inceput sa faca sport la un nivel inalt dupa ce stilul sau de viata incepuse sa o copleseasca. Pandemia de COVID-19 nu a oprit-o din a se antrena in continuare pentru concursurile la care urmeaza sa participe. Brittany, o femeie puternica. 90% dintre barbati nu au forta ei. isi subestimeaza pana .

Fratii Dedeman surprind intreaga Romanie! Miscarea de miliarde pe care o fac in cea mai puternica afacere

Adrian Paval si Dragos Paval sunt proprietarii celui mai mare retailer de bricolaj din Romania. Ei au transferat integral pachetul de actiuni pe care il aveau la Dedeman Bacau la societatea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )