Libnet.ro
UNICEF

20:30

Care este cel lung drum drept din Romania. Nu este vorba despre o autostrada

Antena3 Antena3,
Care este cel lung drum drept din Romania. Nu este vorba despre o autostrada

Cea mai lunga portiune de drum drept nu se gaseste pe o autostrada, asa cum ar fi normal. Este vorba despre Drumul European E70, careface legatura intre Bucuresti si Alexandria. intre Draganesti. continuă pe Antena3

VIDEO Pestera cu cel mai mare ghetar din Romania, filmata cu o drona. Imagini spectaculoase din Muntii Apuseni

Pestera cu cel mai mare ghetar din Romania a fost filmata cu o drona. Au rezultat imagini nemaivazute pana acum in Romania ce surprind cel mai important obiectiv turistic din Muntii Apuseni.

C'Art Fest anunta ca i trimite ministrul Culturii un tricou PE CARE / Cadoul, facut dupa ce Breaz a spus ca Eminescu este cel mai mare poet CARE l-a dat Romnia

Pagina de Facebook a festivalului international de arte C'Art Fest anunta, dupa ce ministrul Culturii a spus ca Eminescu este cel mai mare poet CARE l-a dat Romania, ca ii va trimite un tricou imprimat cu explicatii privind cazurile in care se foloseste pe care si cele in care este corect care.

ADIO, maestre!. Ne va PARASI in 2019! Carmen Harra a facut cel mai TRIST ANUNT din showbiz

Carmen Harra este cunoscuta pentru previziunile sale cutremuratoare despre vedetele din Romania. Ea a prezis faptul camai multe vedete isi vor pierde viata. Despre anul 2019, celebra prezicatoare.

Detinerile straine de bonduri guvernamentale italiene, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Detinerile de obligatiuni guvernamentale italiene ale investitorilor straini au scazut la cel mai redus nivel din ultimii peste patru ani si jumatate, se arata in raportul de stabilitate financiara publicat ieri de Banca Centrala a Italiei, transmite Reuters, confrom Agerpres.

CEL MAI SLAB RITM DIN ULTIMII 5 ANI: Economia Germaniei a crescut cu 1,5%

Economia Germaniei a crescut cu 1,5% in 2018, cel mai slab ritm din ultimii cinci ani si o incetinire clara fata de anul precedent, arata datele preliminare publicate marti de Oficiul federal de Statistica Destatis), transmit DPA si Reuters.

Jucatoare din Romania la Australian Open 2019

6 jucatoare din Romania au luat startul la Melbourne, pentru primul turneu de mare slem al anului. Conform infograficului realizat de operatorul digital de pariuri si cazinou Betano, doar Simona Halep si Irina Begu au ajuns pana in utimele 16 jucatoare in editiile precedente, ele fiind si singurele romance ramase in competitie dupa primul tur.

Aparitie suprinzatoare pe camerele de supraveghere dintr-o padure din Romania (VIDEO)

Aparitie suprinzatoare pe camerele de supraveghere dintr-o padure din Romania. Cei de la Asociatia Wild Caras-Severin au publicat, pe pagina de lor de socializare, un filmulet cu un animal rar intalnit in.

Piata auto din Romania a crescut cu 23% anul trecut, la 131.000 de unitati

Piata auto din Romania a crescut cu 23% anul trecut fata de 2017, la 130. 900 de unitati, in timp ce inmatricularile de autoturisme second-hand au scazut cu 9% fata de anul anterior.

ATAC VIRULENT LA ADRESA COALITIEI DE GUVERNARE Parlamentarii europeni, nemultumiti de statul de drept din tara noastra

Ceea ce ar fi trebuit sa fie, in opinia prim-ministrului Viorica Dancila si a ministrilor care au insotit-o la Strasbourg, un moment festiv, s-a transformat intr-un cosmar pentru reprezentantii Guvernului tarii noastre.

La 20 de ani de activitate, Dent Estet ramane trendsetter in stomatologia din Romania

Grupul de clinici Dent Estet intra in cel de-al douazecilea an de activitate cu un numar de 320 de angajati si colaboratori, dintre care peste 90 sunt medici. in prezent, grupul detine o retea de 10 clinici,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )