Libnet.ro
UNICEF

13:00

Care este cel mai bun mod de crestere a copilului. Patru stiluri complet diferite

Adevărul Adevărul,
Care este cel mai bun mod de crestere a copilului. Patru stiluri complet diferite

In trecut, parintii nu se intrebau cum ar trebui sa-si creasca micutii. Era de la sine inteles ca un copil trebuie crescut asa cum au fost crescuti si parintii si bunicii lui. in ultimele decenii insa, au aparut carti si cursuri de parenting cresterea copilului, n. r. ), care incearca sa tina cont de stilul de viata al fiecarei familii. continuă pe Adevărul

Poate cel mai bun accesoriu pentru iPhone: Mophie mareste autonomia si stocarea

La aproximativ un an dupa lansarea primei generatii de Mophie Space Pack, compania americana isi actualizeaza linia sa de baterii cu spatiu de stocare. Timp de multi ani, cei de la Mophie au fost sinonimi cu baterii pentru gadgeturi mobile. Mai mult decat atat, creau carcase ce putea fi purtate in permanenta in jurul unui [] Poate cel mai bun accesoriu pentru iPhone: Mophie mareste autonomia si stocarea Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO DOCUMENT Tara Motilor, cel mai bun documentar la Festivalul de film de la Venetia in 1939

In urma cu 75 de ani, in Tara Motilor din Muntii Apuseni, regizorul Paul Calinescu a realizat primul film independent al Oficiului National Cinematografic. Este vorba despre un documentar extaordinar care in doar 10 minute a surprins cea mai mare parte a activitatilor motilor din anul 1939. Filmul a primit premiul pentru cel mai bun documentar la Festivalul de Film de la Venetia.

Radu Tudor: Din pacate, campaniile la noi sunt cel mai bun prilej pentru a folosi bani negri

Klaus Iohannis a trimis, vineri, Parlamentului cererea de reexaminare a Legii pentru modificarea actului normativ privind finantarea activitatii partidelor si a campaniilor electorale, apreciind ca legea.

HTC One M9 - cel mai bun telefon pe care nu-l vei cumpara niciodata

Nu am testat niciodata un HTC One si mi-am format impresiile despre gama aceasta de la distanta. intamplarea a facut sa ma tin departe de One M7 si de One M8. Eu nu am plictiseala altora atunci cand vad un M9. Si cu privirea asta proaspat am putut sa-mi fac o parere despre HTC One M9, unul dintre cele mai bune telefoane ale anului, dar pe care nu vei dori sa-l cumperi niciodata.

Cel mai popular obiectiv turistic din Romania, castelul Bran, scos la vanzare pentru 80 de milioane de euro

Sa ne bucuram cat mai putem de castelul Bran - este mesajul pe care il da mostenitoarea de drept. Dupa ce a fost alungata de acolo si dupa ce a refacut cu greu castelul golit de stat. Cel mai popular obiectiv.

Deus Ex: Mankind Divided va fi cel mai nou joc din serie

Pentru ca jocurile anterioare au fost apreciate de public si critici, foarte multi au fost curiosi cand au auzit de viitorul Deus Ex Mankind Divided. Se pare ca este din ce in ce mai greu pentru un dezvoltator sa ascunda detalii referitoare la un nou joc ce urmeaza a fi lansat in viitorul apropiat. De [] Deus Ex: Mankind Divided va fi cel mai nou joc din serie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

LinkedIn cumpara cel mai important site pentru educatia voastra: Lynda.com

In incercarea de a va pregati mai bine pentru viitorul vostru loc de munca, cei de la LinkedIn au cumparatserviciul de cursuri online Lynda. com. in timp ce Facebook reuseste sa fie subiectul unor noi stiri aproape in fiecare zi, cei de la LinkedIn fac o treaba foarte buna in a evita lumina reflectoarelor. Este adevarat [] LinkedIn cumpara cel mai important site pentru educatia voastra: Lynda. com Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Game of Thrones, cel mai piratat show TV din toate timpurile

Noul sezon Game of Thrones este descarcat ilegal de 100. 000 de utilizatori in fiecare zi. Serialul a fost declarat, in anul 2014, cel mai piratat show TV din lume, din toate timpurile.

Livrarile de PC-uri au atins cel mai slab nivel din ultimii sase ani

In primele trei luni ale anului livarile mondiale de PC-uri au fost la cel mai mic nivel din 2009 incoace: 68,5 milioane unitati, arata datele IDC. In anii dinaintea crizei livrarile trimestriale depaseau si 90 milioane unitati. Lenovo si-a pastrat locul intai, cu aproape 20% din piata, iar HP este la mica distanta. Dell, Acer si Asus au completat top cinci.

Cel mai puternic router wireless cat costa si care sunt performantele

In orice casa ai nevoie de un router wireless cat mai performant pentru a avea semnal puternic si acoperire cat mai mare. Am realizat pentru tine o selectie cu cele mai bune modele daca vrei sa iti cumperi un router wireless puternic. Pe langa toate celelalte criterii de selectie, cum ar fi siguranta pe care [] Cel mai puternic router wireless cat costa si care sunt performantele Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )