Libnet.ro
UNICEF

15:30

Care este cel mai bun studio de videochat?

România Liberă România Liberă,
Care este cel mai bun studio de videochat?

De la o luna la alta apar din ce in ce mai multe studiouri de videochat. Vezi reclamele pe retelele . continuă pe România Liberă

Fructul care ingrasa cel mai tare! Evitati-l daca vreti sa slabiti! Dieta minune a celebrului medic Andrei Haidar

A venit vara, iar kilogramele in plus acumulate in perioada izolarii incep sa se vada, asa ca probabil multi dintre voi va ganditi deja la o dieta bazata pe fructe si legume, mai ales in aceasta perioada. Renumitul medic gastroenterolog, Andrei Haidar avertizeaza, insa ca daca nu respectati cateva reguli de baza in dieta va puteti ingrasa si mai tare.

Care este cea mai potrivita incaltaminte pentru vara? Alege papucii decupati de piele

Primul aspect care vine oricui in minte, atunci cand trebuie sa aleaga o pereche de incaltaminte, es.

China, cel mai mare numar de infectari din luna aprilie: 11 cartiere in carantina

China inregistreaza noi cazuri de infectare cu Covid, dupa cum au anuntat autoritatile de la Beijing, precizand ca acesta este cel mai mare numar de infectari zilnice din 13 aprilie.

VIDEO Ambasadorul Adrian Zuckerman: Poporul roman nu are prieten mai bun decat poporul american

Romania este unul dintre cei mai apropiati aliati militari si economici ai Statelor Unite in Europa iar poporul roman nu are prieten mai bun decat poporul american, a afirmat duminica ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, intr-un mesaj video difuzat cu ocazia celebrarii a 140 de ani de la debutul relatiilor diplomatice bilaterale.

ADRIAN ZUCKERMAN: Poporul roman nu are prieten mai bun decat poporul american

Ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman afirma, la implinirea a 140 de ani de relatii diplomatice Romania SUA, ca poporul roman nu are prieten mai bun decat poporul american, multumind Romaniei pentru cei 140 de ani de prietenie si cooperare.

Tesla, cel mai valoros producator auto din lume. Cotatia sa, mai mare decat GM, Ford si FCA combinate

Tesla este, in prezent, cel mai valoros producator auto din lume, depasind Toyota, Volkswagen Group, Honda sau Ford. Pretul actiunilor sale a trecut de 1. 000 de dolari pe actiune. Cotatia Tesla, mai.

Cel mai numeros grup de pasari flamingo observat in ultimul secol in Delta Dunarii

Zece exemplare de flamingo, grupul cel mai numeros din aceasta specie observat in Romania in ultimul secol, au fost vazute in acest weekend in Delta Dunarii, a semnalat luni Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii ARBDD) din Tulcea.

PSD: Iohannis si PNL le saboteaza copiilor cel mai important examen al vietii prin decizii aberante!

Partidul Social Democrat vine cu un atac dur la adresa liberalilor. Social-democratii spun ca Iohannis si PNL le saboteaza copiilor cel mai important examen al vietii prin decizii aberante.

Ambasadorul Adrian Zuckerman: Poporul roman nu are prieten mai bun decat poporul american. Romania e unul dintre cei mai apropiati aliati ai SUA din Europa (VIDEO)

Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite in Romania, a transmis un mesaj special la implinirea a 140 de ani de relatii diplomatice intre cele doua tari. Zuckerman a subliniat ca Romania este unul dintre.

Poluare, monitorizare, fluidizare: despre un trafic mai bun si un aer mai curat

Mai mult ca niciodata, tema poluarii in marile orase a devenit un subiect de interes major din momentul aparitiei rapoartelor care indicau o incidenta crescuta a cazurilor de imbolnavire cu COVID19 in metropolele cu grad de poluare mai ridicat. in aceeasi masura, interdictiile impuse in perioada de stare de urgenta au dus la reduceri fara precedent a gradului de poluare peste tot in lume, confirmand valorile mari de poluare asociate unui trafic intens.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )