Libnet.ro
UNICEF

13:45

Care este cea mai potrivita incaltaminte pentru vara? Alege papucii decupati de piele

România Liberă România Liberă,
Care este cea mai potrivita incaltaminte pentru vara? Alege papucii decupati de piele

Primul aspect care vine oricui in minte, atunci cand trebuie sa aleaga o pereche de incaltaminte, es. continuă pe România Liberă

Cea mai proasta veste pentru pensionari. Este valabil pentru toate pensiile din Romania

Institutul National de Statistica vine cu o veste proasta pentru pensionari. Pensia medie in raport cu salariul a scazut in primul trimestru din acest an, fata de ultimul trimestru al anului trecut. Astfel, s-au constatat discrepante uriase intre pensionari, in functie de judetul de domiciliu. Pensia medie a scazut in raport cu salariul, in primul .

Cea mai proasta veste pentru iubitorii de fotbal! Primul meci din Liga I, amanat cu scandal

Dupa o intrerupere destul de lunga, Liga 1 de fotbal din Romania ar fi trebuit sa revina in forta, incepand de astazi, vineri 12 iunie. Primul meci al ligii, meciul dintre Universitatea Craiova si FC Botosani, conform protocolului, trebuia sa se joace fara spectatori. Cea mai proasta veste pentru iubitorii de fotbal Conform ultimelor informatii .

Cea mai scumpa carte din toate timpurile. Pentru ce a platit Bill Gates aproape 31 de milioane de dolari

Cea mai scumpa carte din lume este Codex Leicester, un faimos manuscris al lui Leonardo Da Vinci, cumparat de Bill Gates, in 1994.

FOTO Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume, la 15 ani de cand a devenit celebra

Iti amintesti imaginea ei de copil inocent si dragalas care a facut furori acum multi ani? Cea mai frumoasa fetita din lume este acum o tanara in varsta de 19 ani, cu aproape 4 milioane de fani pe contul de Instagram. Aparitiile ei fac senzatie atat pe retelele de socializare, cat si in lumea mondena!.

Mamaliga cu branza. Cea mai buna reteta de mamaliga cu branza. Simpla si usoara

Va prezentam mai jos o reteta delicioasa de mamaliga cu branza. Mamaliga cu branza este un fel de mancare traditional romanesc ce nu poate fi refuzat niciodata, de nimeni. Reteta de mamaliga cu branza. Cea mai buna si simpla reteta de mamaliga cu branza Am ales pentru dumneavostra, de data aceasta, o reteta delicioasa de .

Wall Street, cea mai mare scadere din ultimele trei luni

Bursa de la New York a inregistrat astazi cea mai proasta sesiune din ultimele trei luni. Scaderea pietei bursiere este cauzata de incertitudinile economice si evolutia pandemiei din Statele Unite, relateaza AFP.

Se solicita reluarea zborurilor spre Belgia, Germania, Austria si Elvetia. Care este situatia acum

Mai multi sefi ai aeroporturilor din tara noastra solicita Guvernului sa ridice restrictiile de zbor pentru alte patru state din Europa. Acestia sustin ca pierderile generate de pandemia de coronavirus sunt uriase, iar alte tari permit deja zboruri pe destinatii externe. Se cere reluarea zborurilor spre Belgia, Germania, Austria si Elvetia. Ce se intampla acum .

Fructul care ingrasa cel mai tare! Evitati-l daca vreti sa slabiti! Dieta minune a celebrului medic Andrei Haidar

A venit vara, iar kilogramele in plus acumulate in perioada izolarii incep sa se vada, asa ca probabil multi dintre voi va ganditi deja la o dieta bazata pe fructe si legume, mai ales in aceasta perioada. Renumitul medic gastroenterolog, Andrei Haidar avertizeaza, insa ca daca nu respectati cateva reguli de baza in dieta va puteti ingrasa si mai tare.

EVALUAREA NATIONALA 2020: Care este temperatura pe care trebuie sa o am ca sa fiu acceptat in sala de examen?

Temperatura corporala permisa elevilor si profesorilor la examenele nationale este de 37,3 grade Celsius, potrivit infograficelor publicate sambata de Ministerul Educatiei. Temperatura este cu 0,3 grade peste cea prevazuta de Ministrul Sanatatii in Ordinul comun cu ministrul Educatiei privind regulile din scoli in perioada cursurilor de pregatire si a examenelor.

Cea mai buna veste de la ANAF: ce vei putea face online, fara sa mergi la ghiseu

ANAF intra in sfarsit in randul lumii moderne si adopta noi masuri care te vor scuti de multe drumuri pana la ghiseul fizic. Institutia a anuntat vineri, 12 iunie,noi facilitati ale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )