Libnet.ro
UNICEF

07:15

Care este cel mai bun ulei pentru prajit

Adevărul Adevărul,
Care este cel mai bun ulei pentru prajit

O data cu extinderea paletei de uleiuri comercializate a crescut si nedumerirea cu privire la ce produse ar trebui sa folosim si cand. Daca vrei sa ai o dieta sanatoasa, e bine sa stii care sunt cele mai indicate pentru prajit sau ce uleiuri sunt benefice doar adaugate in mancare. continuă pe Adevărul

Care este cel mai simplu si corect mod de a sparge un ou

Nu sunt multi cei care stiu cum se sparge un ou in mod corect, dar aceste abilitati sunt necesare pentru un bucatar care vrea sa-si perfectioneze abordarea. Cunoasterea tehnicii corecte de spargere a unui ou este un rit de trecere. Daca vei sparge corect invelisul, atunci continutul lichid din interior se va scurge lin in [].

Acesta este cel mai sigur loc din avion. FOTO in articol

O echipa de experti a realizat un studiu, in anul 2007, asupra sigurantei de la bordul aeronavelor, indicand locurile care au cel mai ridicat nivel de siguranta. Potrivit huffingtonpost. com, studiul a.

Cel mai important pas pentru Romania este dezvoltarea infrastructurii; Guvernele trec, dar problemele raman

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat marti, in cadrul unei intalniri cu mediul de afaceri, ca cel mai important pas pe care Romania trebuie sa il faca este sa dezvolte nfrastructura, deoarece niciun sector nu poate perfoma in lipsa infrastucturii.

Dara, CEL MAI BUN CATEL SALVAMONTIST la o testare ce a avut loc in Franta: Este un exemplar minunat al scolii romanesti de caini de avalanse (FOTO)

Scoala romaneasca de caini de avalansa are recunoastere internationala. La o testare in Franta, catelusa Dara, un exemplar Border Collie, a fost singurul animal, din peste 100, care a.

Klaus Iohannis: Cel mai important pas pentru Romania este dezvoltarea infrastructurii. Guvernele trec, dar problemele raman

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, ca un important criteriu de performanta pentru o guvernare ar trebui sa fie absorbtia fondurilor europene si implementarea proiectelor de investitii, si nu disputa.

Utile: Mustarul scade intensitatea durerilor de cap; Mineralul care te scapa de pofta de dulce; Care este cea mai buna ora la care sa iti bei cafeaua

3 metode naturale pentru a-ti mentine intestinul sanatos. Pentru a-ti mentine intestinul sanatos, include probiotice in. Harta carentelor de vitamine si minerale. Afla ce iti lipseste din organism. Vitamina A: la inceput, deficienta de vitamina.

Micul geniu din Vaslui. Cel mai bun elev la biologie din intreaga Romanie

Unul dintre elevii de exceptie ai Liceului Mihail Kogalniceanu Vaslui, Vlad Simbotin, a obtinut premiul I la Olimpiada Nationala de Biologie, desfasurata la Baia Mare, obtinand sambata, 22 aprilie, cel mai mare punctaj din tara la clasa a XII-a.

Copalau, locul in care se face cel mai bun usturoi din Romania. Cum ar putea ajunge leguma brand la nivelul Europei

O comuna din judetul Botosani si-a castigat in timp renumele de patria usturoiului datorita calitatilor deosebite si gustului unic pe care il are planta aromatica cultivata de peste 40% dintre localnici.

Eroul zilei: Cel mai medaliat gimnast roman

Marian Dragulescu este cel mai medaliat gimnast al Romaniei din toate timpurile,la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale si Europene. Dupa performanta obtinuta la Campionatele Europene de la.

Samsung Galaxy S9 ar putea avea cel mai impresionant ecran de smartphone

Samsung Galaxy S9 ar putea veni cu un ecran chiar mai revolutionar si mai indraznet decat cel de pe S8. Ecranul Infinity de pe Samsung Galaxy S8, curbat pe doua margini si cu un raport de aspect de 18,5:9, este impresionant, intr-adevar, dar compania pare sa lucreze la ceva si mai bun de atat. Conform [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )