Libnet.ro
UNICEF

06:45

Care este cel mai razbunator nativ din zodiac

Antena3 Antena3,
Care este cel mai razbunator nativ din zodiac

Razbunarea, de cele mai multe ori, se invarte in jurul dragostei. Cei mai multi recurg la razbunari atunci cand au fost tradati. Care e cea mai razbunatoare zodie a spus Mihai Voropchievici la Adevaruri. continuă pe Antena3

HOROSCOP JAPONEZ. Este cel mai sigur si exact zodiac! Afla ce semn zodiacal esti

Cultura captivanta din aceasta parte a lumii se reflecta in denumirile si caracteristicile fiecaruia din cele 11 semne din zodiacul japonez. Tu caruia ii apartii? Afla in functie de data.

ROBOR a ajuns la cel mai mic nivel din iunie

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a continuat sa scada, pana la 3,11%, cel mai mic nivel din 22 iunie pana in prezent, potrivit datelor.

Alegeri in Suedia: Social-democratii, cel mai prost rezultat din 1908 pana in prezent. Extrema dreapta ajunge pe locul 3

Duminica au avut loc alegeri parlamentare in Suedia. Social-democratii au obtinut 25,4% dintre voturile exprimate, cel mai slab rezultat din 1908 pana in prezent. Moderatii au obtinut 18,4%, iar partidul.

24 IT. Cum arata cel mai usor laptop din lume - VIDEO

Greutatea unui laptop este pentru multi utilzatori un criteriu esential, iar compania Acer a lansat o serie de notebook-uri Swift. Modelul care s-a facut remarcat este Swift 5, care a devenit cel mai usor laptop de.

Parintele Calistrat: Acesta este cel mai greu canon dintre toate! Nu metanii, nu post, nu mancare fara ulei, nu paine si apa, nu pesmeti

Parintele Calistrat de la Manastirea Vladiceni din Iasi a devenit celebru pe internet pentru predicile sale nonconformiste. Pe Facebook, acolo unde este urmarit de peste 400. 000 de oameni, preotul posteaza.

Anunt SOC pentru toti posesorii de masini Dacia: Ce se intampla cu cel mai iubit autoturism din Romania (FOTO)

Fabrica Dacia din Pitesti implineste 50 de ani de la prima masina produsa in tara noastra, iIar nostalgicii, dar si cei care au fost proprietarii masinii fabricate in Romania au venit sa vada modelele.

Lovitura pentru cel mai cunoscut hacker din Romania! Curtea de Apel Alba Iulia a admis cererea de extradarea in SUA a lui Guccifer

Curtea de Apel Alba Iulia a admis, luni, cerera autoritatilor judiciare din SUA de extradare a hackerului aradean Marcel Lazar Lehel, cunoscut drept Guccifer, pentru a executa pedeapsa de patru ani si patru luni de.

Firea: Unde era Dragnea cand Viktor Orban si Tokes atacau Romania? Sa nu ne batem care este roman mai pur

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, se intreaba de ce Liviu Dragnea, daca tot se lauda ca este un mare patriot, nu a reactionat la atacurile premierului maghiar Viktor Orban la adresa Romaniei sau de ce.

Cum arata cel mai popular smartphone al momentului, conform AnTuTU

AnTuTu a publicat un studiu foarte interesant in urma cu cateva zile. Creatorii popularului benchmark ne ajuta sa intelegem care este cel mai popular smartphone al momentului, conform.

Thrillerul horror filmat integral in Romania a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american de week-end. The Nun a avut cel mai bun debut din franciza Conjuring

Thrillerul horror The Nun, filmat integral in Romania, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american de weekend, cu incasari de 53,5 milioane de dolari la nivel nord-american, iar la nivel global, de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )