Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parintele Calistrat: Acesta este cel mai greu canon dintre toate! Nu metanii, nu post, nu mancare fara ulei, nu paine si apa, nu pesmeti

Antena3 Antena3,
Parintele Calistrat: Acesta este cel mai greu canon dintre toate! Nu metanii, nu post, nu mancare fara ulei, nu paine si apa, nu pesmeti

Parintele Calistrat de la Manastirea Vladiceni din Iasi a devenit celebru pe internet pentru predicile sale nonconformiste. Pe Facebook, acolo unde este urmarit de peste 400. 000 de oameni, preotul posteaza. continuă pe Antena3

DIETA MINUNE. Este cel mai eficient regim. Dai jos fara prea mult efort

O dieta bazata in mare parte pe legume a fost declarata cea mai eficienta cura de slabire. Nutritionistii spun ca aceasta te ajuta sa slabesti sanatos, pana la 20 de kilograme in doar o luna.

HOROSCOP JAPONEZ. Este cel mai sigur si exact zodiac! Afla ce semn zodiacal esti

Cultura captivanta din aceasta parte a lumii se reflecta in denumirile si caracteristicile fiecaruia din cele 11 semne din zodiacul japonez. Tu caruia ii apartii? Afla in functie de data.

Brexit: Marea Britanie doreste ca un acord cu UE sa fie ncheiat cel mai trziu n luna noiembrie

Marea Britanie considera ca o iesire ordonata din Uniunea Europeana inca este cel mai probabil scenariu, dar subliniaza ca un acord cu Bruxelles-ul ar trebui incheiat cel mai tarziu in luna noiembrie, a declarat sambata David Lidington, seful de cabinet al premierului britanic Theresa May, potrivit Agerpres.

Cel mai mare secret al Madalinei Manole a iesit la iveala! Este vorba despre un barbat misterios

Cel mai mare secret al Madalinei Manole a iesit la iveala! Gura lumii spune ca artista a fost in scandal cu parintii ei pentru un barbat! Pentru acesta, Madalina Manole renuntase la tot! Aflati.

24 IT. Cum arata cel mai usor laptop din lume - VIDEO

Greutatea unui laptop este pentru multi utilzatori un criteriu esential, iar compania Acer a lansat o serie de notebook-uri Swift. Modelul care s-a facut remarcat este Swift 5, care a devenit cel mai usor laptop de.

Borsec, cel mai puternic brand romanesc

Borsec este, din nou, cel mai puternic brand autohton, potrivit Topului 100 al celor mai puternice branduri romanesti, lansat de Biz si compania de cercetare Unlock Research. Borsec este liderul brandurilor romanest.

ROBOR a ajuns la cel mai mic nivel din iunie

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a continuat sa scada, pana la 3,11%, cel mai mic nivel din 22 iunie pana in prezent, potrivit datelor.

Cel mai mare actionar de la Deutsche Bank vrea sa isi vanda intreaga participatie

Cel mai mare actionar de la Deutsche Bank, conglomeratul chinez HNA Group Co. , intentioneaza sa isi vanda intreaga participatie pe care o detine la banca germana, informeaza Bloomberg, citand surse din apropierea acestui dosar, potrivit Agerpres.

Alegeri in Suedia: Social-democratii, cel mai prost rezultat din 1908 pana in prezent. Extrema dreapta ajunge pe locul 3

Duminica au avut loc alegeri parlamentare in Suedia. Social-democratii au obtinut 25,4% dintre voturile exprimate, cel mai slab rezultat din 1908 pana in prezent. Moderatii au obtinut 18,4%, iar partidul.

Cel mai ciudat satelit care a orbitat vreodata Pamantul

Mii de sateliti orbiteaza planeta, insa unul dintre acestia era cu totul aparte si, cu siguranta, e cel mai ciudat dintre cei pe care i-ai putea observa. Pe 3 februarie 2006, comandatul Bill.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2162 seconds )