Libnet.ro
UNICEF

17:30

Care este durata spitalizarii pentru pacientii cu Covid

România Liberă România Liberă,
Care este durata spitalizarii pentru pacientii cu Covid

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a precizat, luni seara, care este durata t. continuă pe România Liberă

PRESEDINTELE CJ IASI: Au ajuns toate modulele spitalului mobil pentru pacientii COVID-19

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa, a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca au ajuns toate modulele care alcatuiesc spitalul mobil pentru persoanele infectate cu COVID-19.

Spital modular ridicat la marginea Iasiului pentru pacientii cu COVID-19 Medic: Imaginea este dramatica, populatia nu intelege

Un spital modular cu 250 de paturi, dintre care 100 dintre pentru terapie intensiva, pentru tratarea pacientilor cu COVID-19 va fi instalat, incepand de luni, in apropiere de Iasi, pe drumul european 585. Imaginea este dramatica. ) Cand vezi un spital modular iti dai seama ca incepi sa lucrezi in conditii de razboi, afirma medicul Florin Rosu, seful sectiei de Terapie Intensiva a Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi.

Clinicile private nu mai au disponibilitate pentru teste COVID-19

Clinicile medicale private sunt pline de rezevari pentru teste COVID-19. Cei care doresc sa isi faca un test pentru a pleca in tarile care au impus aceasta masura sau pentru precautie trebuie sa isi faca rezervare cu mult timp inainte, relateaza G4media.

Decizie fara precedent luata la Iasi. Masca devine obligatorie si in aer liber. Care este motivul

In acest moment, in mai multe judete din tara, datorita numarului mare de persoane infectate cu noul coronavirus, s-a decis obligativitatea purtari mastii de protectie si in spatiul public, pe strada. Populatia Iasiului cu mastile pe fata obligatoriu pe strada Dupa anuntarea noului numar de infectari cu COVID-19, la nivelu judetului Iasi, conform Antena 3 .

Achitare pentru Darius Valcov intr-un dosar in care este judecat pentru instigare la dare si luare de mita

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost achitat vineri intr-un dosar in care este judecat pentru instigare la dare si luare de mita. Decizia a fost luata de Tribunalul Gorj si nu este definitiva. Valcov este condamnat la inchisoare in alte doua dosare de coruptie, una dintre sentinte fiind pronuntata chiar in acesta saptamana.

Care este numele adevarat al Cristinei Ich. Unde a devenit cunoscuta pentru prima oara

Cristina Ich a aparut in showbiz-ul nostru ca din senin. Moldoveanca de peste Prut, supranumita Angelina Jolie de Romania, si-a netezit drumul spre celebritate nu numai prin frumusetea sa ravasitoare, ci si prin atitudinea sa, placuta de multi, chiar si de italieni. Detalii despre Cristina Ich. Cum a ajuns celebra si cu cine s-a mai .

Ungurii vor sa schimbe perceptia oamenilor impamantenita de mii de ani. Care este cel mai bun prieten al omului, porcul sau cainele?

Porcii zburatori sunt in continuare chestii de fantezie. Dar porci vorbitori, ca E. Wilbur, iubitor de noroi al lui White, ar putea sa nu fie atat de indepartat. Avand mult timp la dispozitie, multi cercetatori s-au gand sa cerceteze si sa dezbata daca porcul poate sa fie un mai bun prieten omului decat cainele. Ungurii .

Un spital din judetul Suceava nu mai are locuri disponibile pentru pacientii cu COVID-19

Sectia de Boli Infectioase Radauti, judetul Suceava, nu mai avea, duminica, la ora 21. 00, niciun pat liber pentru pacientii cu COVID-19, astfel ca trei persoane nu aveau unde sa fie internate. Managerul Traian Andronachi spune ca in ultima vreme a inceput sa creasca numarul infectatilor cu noul coronavirus.

Virgil Musta trage un semnal de alarma: Exista doua Romanii. Una care se distreaza si alta care este ingrijorata, iar parte din ea sufera in spitale

Virigil Musta trage un semnal de alarma si face un apel totodata la romanii care nu cred in existenta noului coronavirus. Medicul de la Timisoara indeamna la responsabilitate, pentru ca sistemul de sanatate romanesc sa nu intre in colaps.

Studiu.Narcisistii si psihopatii, mai predispusi la a nu purta masca de protectie: care este explicatia

Doua studii recente au analizat relatia dintre trasaturile de personalitate si reactiile la restrictiile instituite pentru a incetini raspandirea coronavirusului COVID-19.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )