Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este numele adevarat al Cristinei Ich. Unde a devenit cunoscuta pentru prima oara

Playtech Playtech,
Care este numele adevarat al Cristinei Ich. Unde a devenit cunoscuta pentru prima oara

Cristina Ich a aparut in showbiz-ul nostru ca din senin. Moldoveanca de peste Prut, supranumita Angelina Jolie de Romania, si-a netezit drumul spre celebritate nu numai prin frumusetea sa ravasitoare, ci si prin atitudinea sa, placuta de multi, chiar si de italieni. Detalii despre Cristina Ich. Cum a ajuns celebra si cu cine s-a mai . continuă pe Playtech

Care este numele real pe care il poarta Preafericitul Daniel. Asa este trecut in buletin

Cu totii ne-am intrebat care este numele real al Preafericitului Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane. Ei bine, s-a aflat acum care este numele sau de mirean, cel din buletin. Astazi implineste varsta de 69 de ani. S-a aflat care este numele Preafericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane,Preafericitul Parinte Daniel, s-a nascut .

De ce a plecat, de fapt, Andreea Mantea de la Puterea Dragostei. Asta este motivul adevarat

De curand, Andreea Mantea a anuntat ca renunta la emisunea pe care o prezinta de ani buni, si anume Puterea Dragistei, dar fara a spune clar care sunt motivele pentru care a luat aceasta decizie. De ce a plecat, de fapt, Andreea Mantea de la Puterea Dragostei Andreea Mantea a devenit celebra in urma cu .

Ungurii vor sa schimbe perceptia oamenilor impamantenita de mii de ani. Care este cel mai bun prieten al omului, porcul sau cainele?

Porcii zburatori sunt in continuare chestii de fantezie. Dar porci vorbitori, ca E. Wilbur, iubitor de noroi al lui White, ar putea sa nu fie atat de indepartat. Avand mult timp la dispozitie, multi cercetatori s-au gand sa cerceteze si sa dezbata daca porcul poate sa fie un mai bun prieten omului decat cainele. Ungurii .

Achitare pentru Darius Valcov intr-un dosar in care este judecat pentru instigare la dare si luare de mita

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a fost achitat vineri intr-un dosar in care este judecat pentru instigare la dare si luare de mita. Decizia a fost luata de Tribunalul Gorj si nu este definitiva. Valcov este condamnat la inchisoare in alte doua dosare de coruptie, una dintre sentinte fiind pronuntata chiar in acesta saptamana.

Medic din prima linie: Cel putin 50 dintre cele 1.000 de cazuri noi pe zi sunt forme severe. Vor fi 2-3 saptamani in care este posibil ca oamenii sa nu mai poata ajunge pe un loc la terapie intensiva

Cel putin 50 dintre cele aproape 1. 000 de cazuri noi de imbolnaviri de COVID-19 inregistrate zilnic sunt forme severe si urmeaza 2-3 saptamani in care este posibil ca oamenii sa nu mai poata ajunge pe un loc la terapie intensiva, neavand practic posibilitatea de a se duce pana la capat lupta pentru viata lor, avertizeaza Dragos Zaharia, medic la Institutul Marius Nasta din Bucuresti, spital din prima linie COVID.

Cristian Tantareanu rupe tacerea. Care este motivul real pentru care Anca Turcasiu a divortat

Mariajul trainic al Ancai Turcasiu cu medicul stomatolog Cristian Georgescu s-a daramat. Nasul Cristian Tantareanu a facut primele declaratii in acest sens. Cristian Tantareanu dezvaluie motivul real pentru care Anca Turcasiu a divortat Anca Turcasiu a scris pe Facebook, in 20 iulie, un mesaj prin care isi anunta fanii ca a divortat de cel pe .

Cati pensionari are astazi Romania si care este pensia medie in prezent. Cu cate procente pot creste pensiile in septembrie in cele din urma

PSD a promis ca pensiile romanilor vor creste cu 40% incepand cu 1 septembrie, insa este sustenabila aceasta marire, mai ales in contextul pandemiei. Raspunsul Guvernului, dar si al multor analisti, care si-au exprimat deja punctul de vedere, este ca NU.

Raed Arafat, mesaj despre reintrarea Romaniei in stare de urgenta de la 1 august. Care este criteriul stabilit in acest sens

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, este ingrijorat in conditiile in care criza Covid-19 se adanceste in Romania, iar situatia merge inspre mai rau. Secretarul in MAI afirma ca exista riscul ca cele mai dramatice prognoze pe care le-a primit sa devina realitate.

Jim Carrey a dezvaluit care este marea sa iubire. A fost o femeie foarte speciala pentru mine (FOTO)

Jim Carrey este un actor care se bucura de succes in intreaga lume, iar acum lanseaza o carte de memorii, Memoirs and Misinformation. in aceasta carte, actorul dezvaluie lucruri mai putin stiute si.

S-a aflat! Care este numarul de telefon al premierului? Multi romani au fost uimiti cand Orban le-a raspuns la apel

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca le-a raspuns cetatenilor care l-au sunat, dupa ce PSD i-ar fi facut public numarul personal de mobil. Toti cei care m-au sunat au avut surpriza sa constate ca raspund, a spus prim-ministrul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )