Libnet.ro
UNICEF

22:00

Care este eficacitatea vaccinurilor anti-COVID-19 impotriva tulpinii de coronavirus din Marea Britanie

B1 B1,
Care este eficacitatea vaccinurilor anti-COVID-19 impotriva tulpinii de coronavirus din Marea Britanie

Comitetul National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 afacut noi precizari referitoare laeficacitatea vaccinuluiimpotriva COVID-19 asupra noii tulipini de coronavirus. continuă pe B1

Care este eficacitatea vaccinurilor impotriva COVID-19 asupra tulpinilor mutante ale virusului

Autoritatile au facut noi precizari referitoare laeficacitatea vaccinuluiimpotriva COVID-19 asupra noii tulipini de coronavirus aparute in Marea Britanie. Este mentionat.

Care este adevarul omis de Nadia Comaneci?! Ce a spus marea gimnasta a Romaniei

Nadia Comaneci a omis cateva detalii intr-un interviu pentru Digi Sport in care a vorbit despre pandemie si vaccin. Gimnasta a declarat ca nu am mai iesit din barlog din martie, nici macar local, de cand pandemia de COVID-19 a lovit si Statele Unite, in iunie 2020 dezvaluind intr-un interviu pentru Sinteza Zilei de .

Horoscop 27 decembrie 2020. Zodia care este adorata! Profita de asta

Horoscopul zilei de 27 decembrie 2020 anunta vesti noi despre nativii Zodiacului. in a treia zi de Craciun o zodie este adorata. Dar sa nu uitam si de numerele norocoase ale zilei, iar specialistii anunta ca ele sunt: 8, 34, 45 si 55. Iar culorile care pur si simplu va fac viata mai frumoasa sunt .

Care este starea actorului Bogdan Stanoevici

Starea lui Bogdan Stanoevici este critica. Actorul este la Terapie Intensiva, plamanii sai sunt extrem de afectati si necesita ventilare artificiala. Initial, Stanoevici a fost depistat cu COVID-19, apoi a luat si o bacterie din spital.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )