Libnet.ro
UNICEF

11:45

Care este eficacitatea vaccinurilor impotriva COVID-19 asupra tulpinilor mutante ale virusului

B1 B1,
Care este eficacitatea vaccinurilor impotriva COVID-19 asupra tulpinilor mutante ale virusului

Autoritatile au facut noi precizari referitoare laeficacitatea vaccinuluiimpotriva COVID-19 asupra noii tulipini de coronavirus aparute in Marea Britanie. Este mentionat. continuă pe B1

Care este eficacitatea vaccinurilor anti-COVID-19 impotriva tulpinii de coronavirus din Marea Britanie

Comitetul National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 afacut noi precizari referitoare laeficacitatea vaccinuluiimpotriva COVID-19 asupra noii tulipini de coronavirus.

Mesajul asistentei medicale care s-a vaccinat prima in Romania impotriva COVID: Oamenii sa deschida bine ochii si sa se vaccineze pentru a scapa de aceasta greutate Care este cazul care a impresionat-o cel mai mult

Oamenii sa deschida bine ochii si sa se vaccineze pentru a scapa de aceasta greutate - este mesajul transmis de Mihaela Anghel, primul roman care s-a vaccinat impotriva COVID-19. Ea are 26 de ani, este asistenta medicala generalista la Institutul National Matei Bals si a facut parte din echipa care in 27 februarie a preluat primul pacient din Romania confirmat cu virusul SARS-CoV-2.

Care este adevarul omis de Nadia Comaneci?! Ce a spus marea gimnasta a Romaniei

Nadia Comaneci a omis cateva detalii intr-un interviu pentru Digi Sport in care a vorbit despre pandemie si vaccin. Gimnasta a declarat ca nu am mai iesit din barlog din martie, nici macar local, de cand pandemia de COVID-19 a lovit si Statele Unite, in iunie 2020 dezvaluind intr-un interviu pentru Sinteza Zilei de .

Horoscop 27 decembrie 2020. Zodia care este adorata! Profita de asta

Horoscopul zilei de 27 decembrie 2020 anunta vesti noi despre nativii Zodiacului. in a treia zi de Craciun o zodie este adorata. Dar sa nu uitam si de numerele norocoase ale zilei, iar specialistii anunta ca ele sunt: 8, 34, 45 si 55. Iar culorile care pur si simplu va fac viata mai frumoasa sunt .

Cat de eficient este vaccinul impotriva COVID-19 asupra tulpinilor mutante ale virusului

Odata cu identificarea unei noi tulpini a virusului SARS-CoV-2 in Marea Britanie, s-a pus problema eficacitatii vaccinurilor dezvoltate pana in acest moment. Comitetul national de coordonare a activitatilor privind vacccinarea impotriva COVID-19 in Romania a transmis multe clarificari in acest sens.

Medicul infectionist Carmen Dorobat, printre primii romani care s-au vaccinat impotriva COVID-19

Celebrul medic infectionist, Carmen Dorobat s-a vaccinat cu serulanti-COVID-19, duminica dimineata, fiind printre primele persoane din Romania care se imunizeaza. Fostul manager al Spitalul de.

Care este starea actorului Bogdan Stanoevici

Starea lui Bogdan Stanoevici este critica. Actorul este la Terapie Intensiva, plamanii sai sunt extrem de afectati si necesita ventilare artificiala. Initial, Stanoevici a fost depistat cu COVID-19, apoi a luat si o bacterie din spital.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )