Libnet.ro
UNICEF

06:45

Care este explicatia pentru fluturii din stomac? Sigur nu te-ai gandit la asa ceva pana acum

Antena3 Antena3,
Care este explicatia pentru fluturii din stomac? Sigur nu te-ai gandit la asa ceva pana acum

Senzatia de fluturi in stomac apare atunci cand esti indragostitsau cand treci printr-o situatie care te sperie. Senzatia este cauzata de legatura dintre stomac si creier. Exista o multime de celule. continuă pe Antena3

Rusia anunta ca este pregatita pentru o noua vizita a expertilor Agentiei Mondiale Antidoping

Rusia este pregatita pentru o noua vizita a expertilor Agentiei Mondiale Antidoping AMA/WADA) la laboratorul antidoping de la Moscova, a anuntat ministrul rus al Sportului, Pavel Kolobkov, citat de agentia DPA.

El este favorit pentru postura de antrenor al echipei FCSB, dupa plecarea lui Nicolae Dica

Dan Alexa 39 de ani) e marele favorit pentru a-l inlocui pe Nicolae Dica pe banca FCSB. Antrenorul a avut deja si o prima discutie cu Gigi Becali 60 de ani), care va lua decizia finala in ceea ce priveste.

Care este impactul economic al Sanofi pe piata din Romania?

Sanofi este o companie lider pe piata farmaceutica din Romania, cu o amprenta locala puternica. Producatorul de medicamente are o cifra de afaceri anuala de peste 230 milioane euro, iar pentru fiecare 1 euro se genereaza 3,56 euro valoare bruta.

Viorica Dancila, amanunte PICANTE din viata sentimentala: Cum si-a intalnit sotul, care este relatia cu copilul sau si ce gateste sefa Guvernului

Viorica Dancila a vorbit, duminica seara, pentru prima data, despre viata sa personala. Premierul a declarat la RTV ca are sustinerea familiei in tot ceea ce face, dar ca prefera sa-i tina pe cei dragi .

Care este starea persoanei ranite in urma incidentului feroviar din judetul Hunedoara - VIDEO

Ultimele trei vagoane din garnitura unui tren care transporta 120 de calatori au deraiat, duminica dimineata,in zona localitatii Baiesti din judetul Hunedoara. in urma incidentului feroviar, o femeie, ?.

VIDEO Mesajul Theresei May pentru polonezii din Marea Britanie: Puteti ramne

Theresa May si-a pus la lucru cunostintele de poloneza intr-o declaratie oficiala care a avut loc pe Downing Street. May a facut declaratii in urma discutiilor purtate cu prim-ministrul Poloniei, relateaza BBC.

Ministrul Justitiei explica de ce a semnat documentele pentru eliberarea din arest a Elenei Udrea si Alinei Bica: Daca nu semnam era abuz pe fata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca a semnat documentele pentru eliberarea fostului ministru al Dezvoltarii Elena Udrea si a fostului procuror-sef DIICOT Alina Bica, aflate in detentie in Costa Rica, pentru ca asa spune legea si daca nu ar fi facut-o, ar fi fost un abuz pe fata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )