Libnet.ro
UNICEF

07:45

VIDEO Mesajul Theresei May pentru polonezii din Marea Britanie: Puteti ramne

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Mesajul Theresei May pentru polonezii din Marea Britanie: Puteti ramne

Theresa May si-a pus la lucru cunostintele de poloneza intr-o declaratie oficiala care a avut loc pe Downing Street. May a facut declaratii in urma discutiilor purtate cu prim-ministrul Poloniei, relateaza BBC. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin le explica politicienilor din Marea Britanie si SUA ce este democratia

Presedintele rus Vladimir Putin a acuzat, joi, clasele politice din Marea Britanie si SUA de lipsa de respect fata de opinia publica, prin faptul ca au pus la indoiala referendumul cu privire la Brexit, respectiv alegerea lui Donald Trump ca presedinte.

Faze tari: A ncercat sa plateasca la un McDonalds cu o punga de marijuana; Melodia cu care un blogger a depasit-o pe Ariana Grande n topurile din Marea Britanie; O noua metoda de utilizare a prezervativului face furori pe Internet

Un muzician celebru lanseaza primul single solo din ultimele doua decenii, dedicat unei sonde spatiale. Muzicianul britanic Brian May, fost membru al formatiei Queen, va lansa. Asa arata bradul cu cele mai multe luminite din lume. Recordul mondial la cele mai multe luminite intr-un brad artificial a fost obtinut de.

HOROSCOP. Mesajul Arhanghelul Mihail pentru fiecare zodie, 21 decembrie. Berbecii vor avea bani, Gemenii vor avea mai multa putere

Iata pentru VINERI 21 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail si al ingerilor sai pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile.

HOROSCOP. Mesajul Arhanghelului Mihail pentru 19 decembrie. Berbecii trebuie sa-si exprime sentimentele, Taurii trebuie sa se respecte

Iata pentru MIERCURI 19 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail si al ingerilor sai pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol.

FOTO. Mesajul incredibil lasat pentru preot la avizierul unui bloc din Iasi! Slujitorul Domnului a crezut ca nu vede bine

De sarbatori, preotii vin la casele oamenilor pentru a sfinti locuintele de Craciun. Se pare insa ca locatarii unui bloc din Iasi nu sunt foarte incantati de aceasta idee, scrie BZI. Astfel, la avizier a fost.

Ciamba: Romanii din Marea Britanie vor fi protejati

Ministrul delegat pentru afaceri europene, George Ciamba, a declarat. joi, la Punctul de intalnire, ca romanii care lucreaza legal in Marea Britanie nu vor avea niciun fel de problema dupa.

PENTRU O CONDUCTA CE VA TRANSPORTA GAZELE DIN MAREA NEAGRA Transgaz obtine 50 milioane euro de la BEI

Transgaz Medias TGN) si Banca Europeana de Investitii BEI) au semnat, in data de 17 decembrie, contractul pentru prima transa de 50 milioane de euro din imprumutul aprobat pentru Transgaz, de 150 milioane de euro, a informat transportatorul de gaze naturale printr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Cu un BREXIT fara acord la orizont, productia de masini din Marea Britanie s-a prabusit cu 20%

Productia de masini a scazut cu 20% in Marea Britanie, in luna noiembrie, in contextul in care un Brexit fara niciun acord intre arhipelag si Uniunea Europeana pare tot mai probabil, anunta The.

GERMANIA, IN 2019: Majorare salariala de 6% pentru angajatii din sectorul public

Sindicatul Verdi a cerut, astazi, o majorare salariala de 6% in 2019 pentru aproximativ un milion de angajati din sectorul public din Germania, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )