Libnet.ro
UNICEF

16:00

Care este de fapt cel mai bun model de iPhone

Antena3 Antena3,
Care este de fapt cel mai bun model de iPhone

Pentru fanii Apple care isi doresc un telefon puternic si rezistent, dar si accesibil ca pret, jurnalistii de la Business Insider recomanda vechiul model, iPhone SE. Acest telefon s-a ieftinit. continuă pe Antena3

San Sebastian 2017 - The Disaster Artist, de James Franco, a fost desemnat cel mai bun film. Lista castigatorilor

The Disaster Artis, regizat de James Franco, a fost desemnat cel mai bun film la gala celei de-a 65-a editii a Festivalului de la San Sebastian, care a avut loc sambata, si la care Bogdan Dumitrache a fost recompensat la categoria cel mai bun actor, pentru rolul din Pororoca, potrivit News. ro.

Bogdan Dumitrache a primit trofeul pentru cel mai bun actor la Festivalul de la San Sebastian

Artistul roman Bogdan Dumitrache a obtinut, sambata seara, titlul de Cel mai bun actor la Festivalul international de film de la San Sebastian Spania).

Festivalul San Sebastian 2017: Bogdan Dumitrache, desemnat cel mai bun actor pentru rolul din filmul Pororoca

Bogdan Dumitrache a primit, sambata seara, premiul la categoria cel mai bun actor a Festivalului de Film de la San Sebastian pentru rolul din pelicula Pororoca, de Constantin Popescu, informeaza News. ro.

San Sebastian 2017 - Bogdan Dumitrache, desemnat cel mai bun actor pentru rolul din filmul Pororoca VIDEO

Bogdan Dumitrache a primit, sambata seara, premiul la categoria cel mai bun actor a Festivalului de Film de la San Sebastian pentru rolul din pelicula Pororoca, de Constantin Popescu.

Cand este corect sa iti botezi copilul? Parintele Visarion a explicat care este momentul prielnic

Botezul este un eveniment care are parte in viata oricarui crestin, insa nu multi parinti cunosc care este momentul cel mai prielnic pentru acest ritual. Parintele Visarion a oferit cele mei.

Hotii care au ratat CEL MAI MARE JAF din ISTORIA LUMII! Incredibil de ce au fost in stare (VIDEO)

Autoritatile braziliene au arestat 16 indivizi care sapasera un tunel de 600 de metri pentru a fura sute de milioane de euro dintr-o banca, relateaza Mediafax. Inculpatii au sapat untunel cu lungimea de.

Liviu Pop, o noua gafa, la deschiderea anului universitar: Fiecare copil trebuie si merita sa aiba acces la studii, un viitor mai bun decat cel prezent

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a gafat din nou, luni, la deschiderea anului universitar. Pop a mers luni la Iasi, pentru a participa la deschiderea anului la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, afirmand, cu acest prilej, ca este dator cu reforma Educatiei, indiferent daca acest lucru ii place sau nu, daca starneste critici sau nu, potrivit Agerpres. Liviu Pop a spus si ca Fiecare copil trebuie si merita sa aiba acces direct la scoala, studii, un viitor mai bun decat cel prezent.

Gafele lui Pop. Azi, Fiecare copil trebuie sa aiba un viitor mai bun decat cel din prezent

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a gafat din nou, luni, in timp ce se afla la Universitatea Alexandru Ioan Cuza de la Iasi, pentru deschiderea anului universitar. Pop a afirmat ca Fiecare copil trebuie si merita sa aiba acces direct la scoala, studii, un viitor mai bun decat cel prezent.

Liviu Pop iar s-a facut de ras: Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!

O noua gafa marca Liviu Genunche Pop. Ministrul Educatiei a declarat ca fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!. Afirmatia plina de substanta a.

VIDEO Liviu Pop recidiveaza:Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!

Liviu Pop a facut o noua gafa de exprimare: Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!, a spus ministrul Educatiei, luni, in cadrul ceremoniei de deschidere a noului an universitar de la Universitatea Al. Cuza din Iasi.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )