Libnet.ro
UNICEF

12:45

Care este, de fapt, cel mai scump numar de telefon din lume. Cati bani s-au platit

Playtech Playtech,
Care este, de fapt, cel mai scump numar de telefon din lume. Cati bani s-au platit

Tot felul de lucruri ciudate au fost scoase la licitatii de-a lungul timpului. Asadar, un numar de telefon considerat a fi norocos a fost vandut la o licitatie online din China. Care este cel mai scump numar de telefon din lume Numarul considerat norocos a fost vandut pentru suma de 324,184 de dolari si este . continuă pe Playtech

CORONAVIRUS |Iatlia, prima zi cu peste 1.000 de cazuri noi de COVID-19, in doar 24 de ore. Este cel mai mare numar inregistrat dupa 15 mai (VIDEO)

In cursul zilei de 22 august, Italia a raportat un numar de 1. 071 de infectari cu noul coronavirus. in peninsula este cel mai mare numar inregistrat dupa data de 15 ani, cand imbolnaririle au inceput sa.

CORONAVIRUS |Italia, prima zi cu peste 1.000 de cazuri noi de COVID-19, in doar 24 de ore. Este cel mai mare numar inregistrat dupa 15 mai (VIDEO)

In cursul zilei de 22 august, Italia a raportat un numar de 1. 071 de infectari cu noul coronavirus. in peninsula este cel mai mare numar inregistrat dupa data de 15 mai, cand imbolnaririle au inceput sa.

Cum ne face rau rosia. De ce este daunator, de fapt, cel mai popular aliment din Romania

Plantele venite din sudul Americii de Nord si nordul Americii de Sud au un areal natural de extindere, astfel ca au ajuns din centrul Mexicului pana in Peru si in Romania, unde sunt cultivate, apreciate, devenind si cel mai popular aliment din Romania. Desi consumate fara retineri, nu multi stiu ca ele pot face si .

Horoscop zodii 2020. Care sunt persoanele cel mai greu de iubit

In astrologie exista patru elemente, fiecare fiind specific mai multor nativi: Foc, Pamant, Aer si Apa. Elementul care apartine zodiei tale descrie unele aspecte ale personalitatii tale si chiar modul in care vezi viata sau te manifesti in dragoste. Horoscop 2020: zodiile greu de iubit Ferioara Nativii zodiei Fecioara sunt cei mai exigenti cand vine .

CORONAVIRUS |Strategia Suediei nu a functionat: Tara a inregistrat cel mai mare numar de decese din ultimii 150 de ani

Numarul deceselor inregistrate in Suedia in prima parte a anului 2020 reprezinta un record in ultimii 150 de ani. Potrivit statisticilor, in perioada ianuarie-iunie a acestui an, au fost inregistrate 51. 405 de de.

MARCEL CIOLACU: Obiectivul la alegerile locale este sa ramanem cel mai mare partid din Romania

Obiectivul social-democratilor la alegerile locale este sa ramana in continuare cel mai mare partid politic din Romania.

Cum arata cel mai inalt leagan din lume. Balansul se face cu o viteza de 130 km la ora

Cel mai inalt leagan din lume a fost costruit in China, fiind certificat de Cartea Recordurilor. Acesta este situat la o inaltimede 108 metri si poate fi folosit de trei persoane in acelasi timp.

Germania organizeaza concerte pentru a simula conditiile de transmitere a noului coronavirus. Tara a inregistrat cel mai mare numar de cazuri zilnice din aprilie

Germania organizeaza o serie de concerte-studiu ce vor avea loc intr-o singura zi pentru a evalua riscurile unor astfel de evenimente aglomerate in contextul pandemiei COVID-19.

Studiu Deloitte: Fondurile de capital privat din Europa Centrala ating cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara, insa manifesta mai mult optimism decat in 2008

Fondurile de capital privat din Europa Centrala au atins cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara globala, in contextul pandemiei de COVID-19, dar profesionistii in domeniu sunt mai optimisti decat in timpul crizei din 2008, conform celei mai recente editii a Deloitte CE Private Equity Confidence Survey. Indicele de incredere, care este in scadere inca de la finalul lui 2017, a ajuns acum la 62, al doilea cel mai scazut nivel dintre toate editiile studiului, dupa cel din octombrie 2008, care a fost de 48. Sapte din zece profesionisti din cadrul firmelor de private equity din Europa Centrala previzioneaza scaderea activitatii de profil si inrautatirea conditiilor economice, dat fiind ca economiile din regiune, care sunt in mare masura bazate pe consum, estimeaza ca vor inregistra contractii semnificative ale PIB-ului in 2020 pe fondul scaderii cererii, cauzate de cresterea somajului.

Cel mai bun risotto din lume. Celebrul bucatar a dezvaluit reteta secreta

Risotto este un fel de mancare din nordul Italiei ce are la baza orez, care se lasa pe foc impreuna cu supa de pui pana ce ajunge la o consistenta cremoasa. in tara-mama, felul de mancare este in mod normal un prim fel servit inainte de felul principal, dar risotto alla milanese este deseori servit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )