Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cum ne face rau rosia. De ce este daunator, de fapt, cel mai popular aliment din Romania

Playtech Playtech,
Cum ne face rau rosia. De ce este daunator, de fapt, cel mai popular aliment din Romania

Plantele venite din sudul Americii de Nord si nordul Americii de Sud au un areal natural de extindere, astfel ca au ajuns din centrul Mexicului pana in Peru si in Romania, unde sunt cultivate, apreciate, devenind si cel mai popular aliment din Romania. Desi consumate fara retineri, nu multi stiu ca ele pot face si . continuă pe Playtech

Care este, de fapt, cel mai inalt munte din lume. NU mai este Everestul, asa cum stiam toti

Cel mai inalt munte nu mai este Everestul, asa cum stim cu totii. Daca e sa se masoare distanta de la centrul Pamantului, prin crusta ridicata din apropierea Ecuatorului, Muntele Chimborazo din Ecuador este de departe cel mai inalt munte. Care este cel mai inalt munte din lume. NU mai este muntele Everest, asa cum .

Cine este, de fapt, actorul principal din filmul 365 DNI. Povestea vietii lui

Michele Morrone, actor, model, cantaret si designer de moda in Italia, a castigat recunoasterea internationala dupa interpretarea lui Massimo Torricelli in drama erotica si romantica 365 DNI. S-au cautat detalii despre cel devenit brusc intruchiparea lui Adonis in mintea multor femei si s-a descoperit ca in spatele infatisarii sale se gaseste o poveste care s-ar .

Cine este, de fapt, Catalin Dobrescu, sotul Oanei Radu. Cu ce se ocupa

In urma cu doar cateva luni, Catalin Dobrescu a cerut-o in casatorie pe cantareata Oana Radu. Astazi acestia s-au casatorit. Cununia civila fiind in vreme de pandemie, acestia au respectat normele in vigoare la Serviciul de Stare Civila. Cine este si cu ce se ocupa sotul Oanei Radu Sotul Oanei Radu, Catalin Dobrescu este antrenor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )