Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este legatura dintre nivelul de magneziu din organism si aparitia dementei?

Hotnews Hotnews,
 Care este legatura dintre nivelul de magneziu din organism si aparitia dementei?

Nivelul prea ridicat sau prea scazut de magneziu in organism poate creste riscul aparitiei bolii Alzheimer si a altor tipuri de dementa, sunt de parere oamenii de stiinta olandezi in urma efectuarii unei cercetari ale carei rezultate au fost publicate recent in jurnalul de specialitate Neurology, informeaza webmd. com. continuă pe Hotnews

UPDATE Sebastian Ghita, achitat in prima instanta in doarul in care este acuzat ca l-a mituit pe fostul primar al Ploiestiului pentru a finanta echipa Asesoft

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost achitat in dosarul in care este acuzat de dare de mita, instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, pentru ca i-a dat mita o casa fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu in schimbul finantarii echipei Asesoft. Decizia anuntata luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie nu este definitiva, precizeaza news. ro.

UPDATE Sebastian Ghita, achitat in prima instanta in dosarul in care este acuzat ca l-a mituit pe fostul primar al Ploiestiului pentru a finanta echipa Asesoft

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost achitat in dosarul in care este acuzat de dare de mita, instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, pentru ca i-a dat mita o casa fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu in schimbul finantarii echipei Asesoft. Decizia anuntata luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie nu este definitiva, precizeaza news. ro. Si Iulian Badescu, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, a fost achitat.

Sebastian Ghita, achitat in dosarul in care este acuzat ca l-a mituit pe Iulian Badescu

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost achitat in dosarul in care este acuzat de dare de mita, instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, pentru ca i-a dat mita o casa fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu in schimbul finantarii echipei Asesoft.

Dosarul Insula Belina. Pesedistii discuta soarta lui Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Care este pozitia majoritatii

Conducerea PSD analizeaza, luni, situatia a doi oameni - cheie ai partidului si ai Guvernului Tudose - Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Ambele sunt cercetate in dosarul Belina, intomit de procurorii DNA. Unii lideri PSD, inclusiv Liviu Dragnea, sunt tentati sa le ia apararea, insistand ca dosarul intocmit de procurori este doar un atac la adresa partidului.

Simona Halep a spus care este marele sau obiectiv pentru acest final de an

Simona Halep, a sustinut duminica traditionala conferinta de presa de dinaintea inceperii turneului de la Wuhan, in care a facut anuntul asteptat de toata lumea. Pentru prima data, Simona Halep.

Cat castiga Angela Merkel si care este cel mai bine platit politician din lume

Sistemul de remunerare a politicienilor din Germania este mai complicat. Oficial, pentru munca depusa, parlamentarii nu primesc salarii, ci indemnizatii de 9542 de euro lunar plus o suma pausala un fe.

Magistratii instantei supreme vor da luni o sentinta in dosarul CET Govora, in care este inculpat Dan Sova

Instanta suprema ar putea pronunta sentinta in procesul in care sunt judecati fostul senator Dan Sova si fostul director al CET Govora, Mihai Balan.

Curtea Suprema ar putea pronuntata luni sentinta in dosarul CET Govora, in care este inculpat Dan Sova

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta in prima instanta in dosarul CET Govora, in care fostul senator Dan Sova este acuzat de trafic de influenta. La ultimul termen al procesului din 19 septembrie, un procuror de la DNA a cerut ca Dan Sova sa fie condamnat la inchisoare cu executarea pedepsei pentru trafic de influenta si confiscarea sumei de 100. 000 de euro.

VIDEO. Cum arata insula Belina, paradisul din Teleorman pentru care este urmarita penal Sevil Shhaideh

Vicepremierul Sevil Shhaideh este urmarita penal pentru abuz in serviciu in dosarul Belina. Procurorii DNA sustin ca Sevil Shhaideh, in calitatea sa de secretar de stat in.

Dana Demetrian, BCR: care este gradul mediu de indatorare in cazul creditelor BCR si cum arata clientul perfect al bancii

Gradul mediu de indatorare in cazul creditelor ipotecare acordate de BCR Casa Mea + Prima Casa) depaseste cu putin 50%, in timp ce in cazul creditelor negarantate media este la 41,4%, dar in cazul clientilor cu rating mai mic gradul de indatorare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )