Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dosarul Insula Belina. Pesedistii discuta soarta lui Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Care este pozitia majoritatii

România Liberă România Liberă,
Dosarul Insula Belina. Pesedistii discuta soarta lui Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Care este pozitia majoritatii

Conducerea PSD analizeaza, luni, situatia a doi oameni - cheie ai partidului si ai Guvernului Tudose - Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Ambele sunt cercetate in dosarul Belina, intomit de procurorii DNA. Unii lideri PSD, inclusiv Liviu Dragnea, sunt tentati sa le ia apararea, insistand ca dosarul intocmit de procurori este doar un atac la adresa partidului. continuă pe România Liberă

Oficial: Sevil Shhaideh, urmarita penal de DNA in dosarul Insula Belina. Ce acuzatii i se aduc vicepremierului

Vicepremierul Sevil Shhaideh a fost pusa sub urmarire penala si are calitatea de suspect in dosarulInsula Belina, informeza DNA, intr-un comunicat emis vineri presei. Sevil Shhaideh,.

Dosarul Insula Belina. Conducerea PSD va lua o decizie politica in cazul Shhaideh-Plumb. Codrin Stefanescu cere demisia ministrului Tudorel Toader

Biroul Permanent National al PSD a fost convocat pentru luni, ora 11. 00, la sediul central al formatiunii, pentru a analiza si lua o decizie politica referitoare la situatia vicepremierului Sevil Shhaideh si a ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb.

Dosarul Insula Belina. Conducerea PSD va lua luni o decizie politica in cazul Shhaideh-Plumb

Biroul Permanent National al PSD a fost convocat pentru luni, ora 11. 00, la sediul central al formatiunii, pentru a analiza si lua o decizie politica referitoare la situatia vicepremierului Sevil Shhaideh si a ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb.

VIDEO. Cum arata insula Belina, paradisul din Teleorman pentru care este urmarita penal Sevil Shhaideh

Vicepremierul Sevil Shhaideh este urmarita penal pentru abuz in serviciu in dosarul Belina. Procurorii DNA sustin ca Sevil Shhaideh, in calitatea sa de secretar de stat in.

Sevil Shhaideh, urmarita penal de DNA pentru abuz in serviciu in legatura cu trecerea unor parti din insula Belina din proprietatea judetului Teleorman la o firma privata. DNA cere si avizarea urmaririi penale a Rovanei Plumb

Sevil Shhaideh, vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale, este urmarita penal de DNA pentru abuz in serviciu intr-un dosar care vizeaza trecerea ilegala a unor parti din Insula Belina si Bratul Pavel cu suprafata de 278,78 ha, respectiv 45 ha), situate in albia minora a Dunarii, din proprietatea statului in proprietatea judetului Teleorman si in administrarea Consiliului Judetean Teleorman, pentru ca, doar la cateva zile, sa fie inchiriate tot ilegal unei firme private, in anul 2013, prin actiunea concertata a unor persoane cu functii publice. DNA cere si avizarea urmaririi penale a Rovanei Plumb, deputat PSD, in acelasi dosar, arata Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat.

Turcescu sustine ca Serban Nicolae a initiat un proiect prin care in insula Belina urma sa fie creat un paradis fiscal

Deputatul PMP Robert Turcescu a declarat ca potrivit unui proiect legislativ initiat de senatorul PSD Serban Nicolae, in zone precum insula Belina s-ar fi putut construi si cazinouri.

Turcescu: Serban Nicolae (PSD) a initiat un proiect prin care in insula Belina urma sa fie creat un paradis fiscal

Deputatul PMP Robert Turcescu a declarat luni ca, potrivit unui proiect legislativ initiat in luna mai de senatorul PSD Serban Nicolae, in zone precum insula Belina s-ar fi putut construi si cazinouri, transmite Agerpres.

Afacerea care cutremura PSD. Insula Belina si Bratul Pavel, date spre inchiriere la Tel Drum de Guvernul Boc

Insula Belina, devenita de curand si dosar penal la DNA, a fost data spre inchiriere catre Tel Drum de Guvernul Boc. Informatia va aparea in Jurnalul national de luni si a fost prezentata.

Sevil Shhaideh, discutii de ultim moment cu liderii PSD

Liderii PSD s-au reunit in Biroul Permanent al partidului, pentru a discuta despre cazul vicepremierului Sevil Shhaideh - pusa sub urmarire penala in dosarul Insula Belina - si al ministrulu.

PSD discuta astazi situatia vicepremierului Shhaideh si a ministrului Plumb

Liderii PSD se reunesc, astazi, in Biroul Permanent al partidului, pentru a discuta despre cazul vicepremierului Sevil Shhaideh - pusa sub urmarire penala in dosarul Insula Belina - si al ministrului delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, in cazul careia DNA a cerut sesizarea Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de urmarire penala. Tot luni, ar urma sa ajunga la Parlament sesizarea procurorilor in cazul Rovanei Plumb, potrivit unei surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2264 seconds )