Libnet.ro
UNICEF

18:30

Care este limita normala de poluare in Bucuresti. Din ce cauza a fost depasit pragul de alerta

Playtech Playtech,
Care este limita normala de poluare in Bucuresti. Din ce cauza a fost depasit pragul de alerta

Poluarea a atins limite record duminica seara si luni dimineata in Bucuresti. Depasirile au fost de peste 900% comparativ cu limita admisa. Care este cauza trecerii pragului de alerta si ce spune ministrul Mediului despre acest episod de poluare? Care este limita normala de poluare in Bucuresti? Bucurestiul isi face loc in fiecare an in . continuă pe Playtech

Cand ajunge o persoana in carantina sau in izolare din cauza coronavirusului! Raed Arafat, precizari de ultima ora

Raed Arafat a vorbit despre diferentele intre persoanele care intra in carantina si cele care intra in izolare la domiciliu din cauza coronavirusului. Anuntul a fost facut in exclusivitate, la Antena 3.

Care sunt efectele asupra plamanilor din cauza poluarii din Bucuresti. Ce dificultati vor simti pacientii cu boli pulmonare cronice

Beatrice Mahler, managerul Institutui Marius Nasta, a intervenit in direct la Antena 3, unde a vorbit despre efectele asupra plamanilor din cauza poluarii din Bucuresti, atat pe termen lung, cat si pe termen scurt.

Oana Radu, dezvaluiri socante despre fostul iubit! Ce semn are pe corp din cauza loviturilor primite

Dupa tragedia prin care a trecut in septembrie 2019, Oana Radu s-a reinventat. Este pe cale sa ajunga din nou la forma dorita, din punct de vedere fizic, a intalnit un alt om cu care sa isi imparta bucuriile si a acceptat in viata ei provocarea Bravo, ai stil, unde, inevitabil, si-a deschis sufletul. De .

Scandal urias din cauza sopranei Felicia Filip. Ce acuzatii dure i se aduc

Felicia Filip este recunoscuta ca una din cela mai mari soprane ale scenei lirice romanesti, dar si ca promotoarea si managerul institutiei Opera Comica pentru Copii. De curand, insa, a intrat in vizorul iubitorilor de caini si s-a trezit intr-un adevarat scandal mediatic. Scandal urias din cauza sopranei Felicia Filip Felicia Filip a fost acuzata .

Muzeul Luvru si-a inchis portile duminica, din cauza coronavirsului

Muzeul Luvru, cel mai vizitat muzeu din lume, este inchis duminica, angajatii invocand dreptul lor de a opri munca din cauza epidemiei cu noul coronavirus, a anuntat conducerea institutiei, relateaza AFP.

Primul mort din cauza coronavirusului pe nava Diamond Princess. Victima, un cetatean britanic

Primul om de pe vasul de croaziera Diamond Princess din Japonia a murit din cauza coronavirusului, au anuntat reprezentantii Ministerului japonez al Sanatatii. Este vorba de un cetatean britanic. in carantina, pe nava, erau in total patru cetateni din Marea Britanie.

Dragos Anastasiu: Un turist care cumparase o vacanta la Sovata a cerut agentiei banii inapoi, din cauza coronavirusului

Antreprenorul Dragos Anastasiu, care a construit afaceri importante in turism si transporturi, spune ca nu a auzit de cazuri de agentii de turism din Romania care sa fie in pericol de faliment din cauza retragerii unor turisti pe fondul panicii create de noul coronavirus COVID-19, dar face apel la populatie sa nu intre in isteria mondiala.

DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS: Turismul din UE pierde un miliard de euro pe luna

Sectorul turistic din Uniunea Europeana UE) a pierdut aproape doua milioane de innoptari de la inceputul lunii ianuarie din cauza absentei chinezilor, iar aceasta presupune un cost de un miliard de euro pe luna, a declarat, luni, comisarul european pentru piata interna, Thierry Breton, citat de EFE.

CORONAVIRUS |Elvetia isi suspenda Caampionatul de fotbal din cauza epidemiei

Liga de fotbal din Elvetia a decis suspendare, pana la 23 martie, a Campionatului de fotbal din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza business-standard. com. Hotararea a fost luata de liderii celor 20 de.

CORONAVIRUS |Elvetia isi suspenda Campionatul de fotbal din cauza epidemiei

Liga de fotbal din Elvetia a decis suspendare, pana la 23 martie, a Campionatului de fotbal din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza business-standard. com. Hotararea a fost luata de liderii celor 20 de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )