Libnet.ro
UNICEF

22:15

Jim Carrey a dezvaluit care este marea sa iubire. A fost o femeie foarte speciala pentru mine (FOTO)

B1 B1,
Jim Carrey a dezvaluit care este marea sa iubire. A fost o femeie foarte speciala pentru mine (FOTO)

Jim Carrey este un actor care se bucura de succes in intreaga lume, iar acum lanseaza o carte de memorii, Memoirs and Misinformation. in aceasta carte, actorul dezvaluie lucruri mai putin stiute si. continuă pe B1

Jim Carrey si-a publicat memoriile. A dezvaluit ce actrita celebra este iubirea vietii lui

Cartea de memorii pe care Jim Carrey o lanseaza la 58 de ani, Memoirs and Misinformation, dezvaluie lucruri neasteptate despre viata intima a actorului. Marea lui iubire face parte tot din industria cinematografica.

Jim Carrey: Mi s-a spus ca mai am 10 minute de trait! Cum a scapat actorul cu viata dupa ce a primit vestea ca va muri

Faimosul comic a scos o noua carte pe coperta careia a pus imaginea cu fata lui absolut socata de primirea vestii ca era pe punctul de-a muri. Coperta cartii Memoirs and Misinformation e chiar expresia pe care am facut-o cand mi s-a spus ca mai am 10 minute de trait, spune actorul. Ce i s-a intamplat mai exact lui Jim Carrey?.

Care este numele real pe care il poarta Preafericitul Daniel. Asa este trecut in buletin

Cu totii ne-am intrebat care este numele real al Preafericitului Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane. Ei bine, s-a aflat acum care este numele sau de mirean, cel din buletin. Astazi implineste varsta de 69 de ani. S-a aflat care este numele Preafericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane,Preafericitul Parinte Daniel, s-a nascut .

Cristian Tantareanu rupe tacerea. Care este motivul real pentru care Anca Turcasiu a divortat

Mariajul trainic al Ancai Turcasiu cu medicul stomatolog Cristian Georgescu s-a daramat. Nasul Cristian Tantareanu a facut primele declaratii in acest sens. Cristian Tantareanu dezvaluie motivul real pentru care Anca Turcasiu a divortat Anca Turcasiu a scris pe Facebook, in 20 iulie, un mesaj prin care isi anunta fanii ca a divortat de cel pe .

De ce insala femeile, dar barbatii? Care este psihologia amantei

Atunci cand intentionam sa intelegem placerea fizica, intre barbati si femei exista diferente semnificative ce incep inca din copilarie. Drumul oamenilor in viata este acela de a deveni independenti si autonomi, insa e nevoie de a pastra dependenta emotionala si psihologica fata de cei care se ingrijesc de noi. De ce insala femeile, dar barbatii? .

Medic din prima linie: Cel putin 50 dintre cele 1.000 de cazuri noi pe zi sunt forme severe. Vor fi 2-3 saptamani in care este posibil ca oamenii sa nu mai poata ajunge pe un loc la terapie intensiva

Cel putin 50 dintre cele aproape 1. 000 de cazuri noi de imbolnaviri de COVID-19 inregistrate zilnic sunt forme severe si urmeaza 2-3 saptamani in care este posibil ca oamenii sa nu mai poata ajunge pe un loc la terapie intensiva, neavand practic posibilitatea de a se duce pana la capat lupta pentru viata lor, avertizeaza Dragos Zaharia, medic la Institutul Marius Nasta din Bucuresti, spital din prima linie COVID.

Interceptarile telefonice in baza mandatelor de siguranta nationala, folosite ca probe de DNA, eliminate de instanta din dosarul de coruptie in care este judecat sotul sefei DIICOT

Interceptarile telefonice facute in baza mandatelor de siguranta nationala si folosite de DNA ca probe in cazul Carpatica au fost eliminate din dosar, in baza deciziilor Curtii Constitutionale. Decizia a fost luata de magistratii Tribunalului Bucuresti, care judeca acest dosar, in care sunt judecati, printre altii, fostul presedinte al Consiliului de Administratie al Carpatica Asig Angela Toncescu si comisarul de politie Dan Hosu, sotul procurorului sef al DIICOT Giorgiana Hosu.

Nelu Tataru a recunoscut! Care este adevarul despre cele 994 de cazuri raportate?

Grupul de Comunicare Strategica a informat ca, in ultimele 24 de ore, au fost inregistrate alte 994 noi cazuri de imbolnavire. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut astazi o declaratie din care reiese ca Grupul de Comunicare a gresit cand a trimis informarea zilnica.

Care este cel mai nociv: soarele de mare sau de munte? Verdictul dur al specialistilor!

Multi romani cred ca soarele de munte este mai putin nociv decat cel de la malul marii, in consecinta petrec ore intregi in natura fara sa mai tina cont de regulile elementare de protectie. Specialistii atrag atentia ca muntele este o optiune doar mai racoroasa, nu si mai sanatoasa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )