Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este prenumele adevarat al lui Chuck Norris? A invatat-o pe sotia lui Elvis Presley un lucru foarte important

Adevărul Adevărul,
Care este prenumele adevarat al lui Chuck Norris? A invatat-o pe sotia lui Elvis Presley un lucru foarte important

Unul dintre cei mai cunoscuti actori din filmele de actiune este, de departe, Chuck Norris. Ceea ce se stie mai putin despre el este ca a fost un profesionist in artele martiale inainte sa devina actor. in plus, a fost imaginea mai multor fundatii caritabile, iar prenumele sau real nu este Chuck. continuă pe Adevărul

Horoscop 27 decembrie 2020. Zodia care este adorata! Profita de asta

Horoscopul zilei de 27 decembrie 2020 anunta vesti noi despre nativii Zodiacului. in a treia zi de Craciun o zodie este adorata. Dar sa nu uitam si de numerele norocoase ale zilei, iar specialistii anunta ca ele sunt: 8, 34, 45 si 55. Iar culorile care pur si simplu va fac viata mai frumoasa sunt .

Care este adevarul omis de Nadia Comaneci?! Ce a spus marea gimnasta a Romaniei

Nadia Comaneci a omis cateva detalii intr-un interviu pentru Digi Sport in care a vorbit despre pandemie si vaccin. Gimnasta a declarat ca nu am mai iesit din barlog din martie, nici macar local, de cand pandemia de COVID-19 a lovit si Statele Unite, in iunie 2020 dezvaluind intr-un interviu pentru Sinteza Zilei de .

Care este rata de infectare cu coronavirus in statiunile de pe Valea Prahovei si ce restrictii intra in vigoare de marti

Incidenta cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori a scazut sub 3 la mia de locuitori in statiunile Azuga, Busteni si Sinaia, potrivit autoritatilor judetene, care au anuntat si ce restrictii vor fi in vigoare.

Care este starea actorului Bogdan Stanoevici

Starea lui Bogdan Stanoevici este critica. Actorul este la Terapie Intensiva, plamanii sai sunt extrem de afectati si necesita ventilare artificiala. Initial, Stanoevici a fost depistat cu COVID-19, apoi a luat si o bacterie din spital.

Care este eficacitatea vaccinurilor impotriva COVID-19 asupra tulpinilor mutante ale virusului

Autoritatile au facut noi precizari referitoare laeficacitatea vaccinuluiimpotriva COVID-19 asupra noii tulipini de coronavirus aparute in Marea Britanie. Este mentionat.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )