Libnet.ro
UNICEF

18:15

Care este pretul de productie al unui iPhone X si ce profit face Apple odata cu fiecare unitate vanduta

Adevărul Adevărul,
Care este pretul de productie al unui iPhone X si ce profit face Apple odata cu fiecare unitate vanduta

IPhone X este cel mai scump telefon produs vreodata de Apple. Pretul acestuia de vanzare, in Romania, este de 5500 de lei pentru varianta de 64 de GB si 6200 de lei pentru varianta de 256 de GB. in Statele Unite, varianta mai slaba se vinde cu 999 de dolari, insa cat costa, de fapt, productia unui astfel de telefon?. continuă pe Adevărul

Stii care este POVESTEA din spatele ZILEI tale de NASTERE? Fa un CALCUL simplu si afla raspunsul. ATENTIE, cei nascuti pana pe 11!

Data in care ne-am nascut, spune foarte multe despre noi. La un calcul simplu, poti afla multe lucruri despre personalitatea ta. Vrei sa stii care este povestea din spatele datei tale de nastere? Fa un calcul.

Stii care este POVESTEA din spatele zilei tale de nastere? Fa un CALCUL simplu si afla raspunsul

Data in care ne-am nascut, spune foarte multe despre noi. La un calcul simplu, poti afla multe lucruri despre personalitatea ta. Vrei sa stii care este povestea din spatele datei tale de nastere? Fa un calcul.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care este legatura dintre brasoave si Brasov

Ana Iorga a explicat, in rubrica Pe cuvant de luni, de unde vine expresia a spune brasoave. Brasoavele sunt minciuni, exagerari, dar care este legatura cu orasul.

[P] 5 motive pentru care este recomandat sa-ti rezervi vacanta direct de pe mobil

Bucuresti, 6 noiembrie. De cativa ani, dezvoltarea exponentiala a comertului online de la nivel international a generat schimbari masive si in Romania. Astfel, tot mai multe business-uri au investit intr-o prezenta sustinuta in mediul online pentru a tine pasul cu nevoile consumatorilor, dar si pentru a nu ramane in urma competitiei. In prezent, se da o noua batalie. Dat fiind faptul ca utilizatorii isi petrec timpul intr-o proportie covarsitoare) pe telefonul mobil, companiile cauta sa se alinieze tendintelor printr-un alt salt tehnologic: optimizarea experientei clientului pe device-urile portabile. Industria turismului nu face exceptie: cateva agentii de travel online din Romania au incercat sa se adapteze noului trend international, insa foarte putine au reusit sa inregistreze performante impresionante intr-un timp scurt. Cu ajutorul acestora, turistii isi rezerva acum vacante de la A la Z direct de pe mobil. Specialistii analizeaza noile tendinte si detaliaza de ce este recomandat sa utilizezi tehnologia mobila pentru rezervarea urmatoarei tale vacante, in locul laptopului sau PC-ului.

Care este mecanismul ce ne ajuta sa inhibam gandurile negative |studiu

O substanta chimica din regiunea creierului responsabila pentru functiile de memorare ne ajuta sa suprimam gandurile negative, arata un nou studiu publicat in revista de specialitate The journal Nature Communications. Noile descoperiri ar putea explica de ce persoanele care sufera de tulburari precum anxietate, tulburarea de stres post-traumatic, depresie si schizofrenie au parte frecvent de ganduri intruzive atunci cand se produce un dezechilibru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )