Libnet.ro
UNICEF

17:16

Stii care este POVESTEA din spatele ZILEI tale de NASTERE? Fa un CALCUL simplu si afla raspunsul. ATENTIE, cei nascuti pana pe 11!

B1 B1,
Stii care este POVESTEA din spatele ZILEI tale de NASTERE? Fa un CALCUL simplu si afla raspunsul. ATENTIE, cei nascuti pana pe 11!

Data in care ne-am nascut, spune foarte multe despre noi. La un calcul simplu, poti afla multe lucruri despre personalitatea ta. Vrei sa stii care este povestea din spatele datei tale de nastere? Fa un calcul. continuă pe B1

Stii care este POVESTEA din spatele zilei tale de nastere? Fa un CALCUL simplu si afla raspunsul

Data in care ne-am nascut, spune foarte multe despre noi. La un calcul simplu, poti afla multe lucruri despre personalitatea ta. Vrei sa stii care este povestea din spatele datei tale de nastere? Fa un calcul.

Care este tipul de credit potrivit nevoilor tale

De-a lungul vietii sunt si situatii in care banii nu sunt destui pentru a acoperi toate cheltuielile, fie ca vorbim despre cele pe care le-am planificat sau despre cele neprevazute. Pentru astfel de situatii, una dintre.

Comoara din spatele casei! O familie din Sangeorz-Bai a gasit chiar langa casa Diamantul pamantului

O familie din Sangeorz-Bai a descoperit in padurea din spatele casei o adevarata comoara. in timp ce cauta ciuperci, un barbat a dat peste trufe albe. Specia se vinde in lume cu mii de.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care este legatura dintre brasoave si Brasov

Ana Iorga a explicat, in rubrica Pe cuvant de luni, de unde vine expresia a spune brasoave. Brasoavele sunt minciuni, exagerari, dar care este legatura cu orasul.

[P] 5 motive pentru care este recomandat sa-ti rezervi vacanta direct de pe mobil

Bucuresti, 6 noiembrie. De cativa ani, dezvoltarea exponentiala a comertului online de la nivel international a generat schimbari masive si in Romania. Astfel, tot mai multe business-uri au investit intr-o prezenta sustinuta in mediul online pentru a tine pasul cu nevoile consumatorilor, dar si pentru a nu ramane in urma competitiei. In prezent, se da o noua batalie. Dat fiind faptul ca utilizatorii isi petrec timpul intr-o proportie covarsitoare) pe telefonul mobil, companiile cauta sa se alinieze tendintelor printr-un alt salt tehnologic: optimizarea experientei clientului pe device-urile portabile. Industria turismului nu face exceptie: cateva agentii de travel online din Romania au incercat sa se adapteze noului trend international, insa foarte putine au reusit sa inregistreze performante impresionante intr-un timp scurt. Cu ajutorul acestora, turistii isi rezerva acum vacante de la A la Z direct de pe mobil. Specialistii analizeaza noile tendinte si detaliaza de ce este recomandat sa utilizezi tehnologia mobila pentru rezervarea urmatoarei tale vacante, in locul laptopului sau PC-ului.

Soc! Tu stii care ar putea fi varsta boabelor de cafea din ceasca ta?

Boabele de cafea arabica au fost pastrate la rece ani buni, in vreme ce piata cafelei a trecut prin cea mai grea criza din istoria recenta. Toate aceste boabe de cafea, unele vechi si de 9 ani,.

El este actorul din Game of Thrones care s-a casatorit in secret (FOTO)

Cunoscutul actor s-a casatorit, in secret, in urma cu cateva saptamani, cu iubita lui, actrita Lisa Bonet, cunoscuta din The Cosby Show. Cei doi au o relatie de 12 ani,.

A pierdut o AVERE la JOCURI, dar nu se astampara: Cine este ARTISTUL DIN ROMANIA care SPARGE 7.000 de lei in 2 ore, la PACANELE

Medicii i-au interzis fumatul, dar tot fumeaza. Jocurile de noroc l-au ruinat, dar tot joaca. Cine este acest incapatanat al sortii? Nimeni altul decat cunoscutul lautar Nelu Ploiesteanu. Nu.

Marturisiri socante in fata judecatorilor. Care este regretul autorului masacrului din New York

Autorul masacrului din New York si-a planuit un an atacul. A marturisit in fata judecatorilor, ca are un singur regret: ca nu a facut mai multe victime. Planuia sa ajunga si pe podul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )