Libnet.ro
UNICEF

07:30

Care este programul audierii ministrilor propusi in Guvernul Orban

Antena3 Antena3,
Care este programul audierii ministrilor propusi in Guvernul Orban

Parlamentarii au inceput marti dimineata audierile ministrilor din Guvernul Orban. Vor fi doua zile de foc, iar toate declaratiile acestora le veti putea urmari in direct la Antena 3. Este un calendar de. continuă pe Antena3

Cum arata calendarul audierii ministrilor propusi

Conducerea Parlamentului a decis luni ca audierea ministrilor propusi in Guvernul Orban sa aiba loc marti si miercuri, in comisiile parlamentare, intre orele 9. 00 si 15. Potrivit programului oficial, votul pentru investirea noului Executiv este programat sa aiba loc intr-un plen reunit saptamana viitoare, pe 4 noiembrie, de la ora 14.

Livetext. Au inceput audierile ministrilor din Guvernul Orban. Ioan Bolos, propus la Fondurile Europene, a primit voturile lui Ponta si Teodorovici

Astazi vor avea loc audierile candidatilor propusi de PNL pentru functii de ministru in Guvernul Orban. in sedinta care a inceput la ora 9. 00 sunt asteptati opt ministri care trebuie sa raspunda la intrebarile senatorilor si deputatilor in vederea obtinerii avizului. Ioan Marcel Bolos, propus la Fondurile Europene, a fost primul audiat, acesta reusind sa optina votul liderului Pro Romania Victor Ponta si vicepresedintelui PSD Eugen Teodorovici.

CIOLACU, DESPRE AUDIEREA MINISTRILOR PROPUSI: Exclus ca PSD sa participe luni la constituirea cvorumului

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat ca parlamentarii PSD au analizat fiecare candidatura din Guvernul Orban, s-a discutat despre plusurile si minusurile fiecarei persoane si fiecare parlamentar va adresa intrebarile pe care le considera de cuviinta. Nu va fi o vendeta politica, a spus Ciolacu, subliniind insa ca foarte multi parlamentari PSD au o problema cu faptul ca PNL ar fi plagiat programul de guvernare al PSD. in plus, Ciolacu a reafirmat ideea ca PSD nu va participa la constituirea cvorumului la sedinta de luni.

Ponta, despre decizia privind votul pentru Guvernul Orban: Eu cred ca e o intelegere sa nu fie niciun executiv pana in data de 10

Liderul Pro Romania, Victor ponta, acuza un blat intre PNL si PSD cu privire la calendarul audierii ministrilor si votul de investitura al Guvernului Orban. Eu, de exemplu, desi nu sustin guvernul Orban, le.

Sinteza zilei. Momente socante la audierile ministrilor propusi ai Guvernului Orban

Ministrii propusi ai Guvernului Orban au fost audiati astazi de Parlament. Ce pregatesc pentru romani? Cat de pregatiti sunt? Ce a fost socant la aceste audieri? Ce ascunde aceasta inclestare.

incep audierile candidatilor propusi pentru functii de ministru in Guvernul Orban. Cine sunt primii pe lista (VIDEO)

Opt candidati propusi pentru functii de ministru in Guvernul Orban vor fi audiati, marti, in sedinte comune ale comisiilor din Parlament, se aratain ordinea de zi a Camerei Deputatilor. incepand.

Guvernul Orban va fi votat pe 4 noiembrie in Parlament

UPDATE - Guvernul Orban va fi votat luni, pe 4 noiembrie, in Parlament. UPDATE - Ludovic Orban cand a aflat ca a suferit deja prima infrangere usturatoare in Parlament. Chiar sub ochii lui, parlamentarii din.

Cristi Borcea a recunoscut pe cine a turnat in dosarele in care este cercetat. Surpriza de proportii

Cristi Borcea face noi dezvaluiri. Pus fata in fata cu Instanta, acesta a facut cunoscut numele persoanei careia i-ar fi dat un teren de peste 1000 de metri patrati. Cristi Borcea sustine sa i-ar fi dat lui Neculai Ontanu, fostul primar al sectorului 2 un teren de 1500 de metri patrati care ar urma sa .

Zi de foc in Parlament. Ludovic Orban flancheaza ministrii la audieri

Zi de foc in Parlament pentru opt dintre ministrii propusi de Ludovic Orban pentru a face parte din cabinetul sau. Acestia vor fi audiati in comisiile parlamentare de specialitate, iar discutiile se anunta.

Audiere in comisiile parlamentare a ministrilor propusi in Cabinetul Orban

ACTUALIZARE - Audierile vor continua maine cu alti opt candidati --- *ACTUALIZARE - Parlamentarii din comisiile reunite de specialitate au avizat favorabil nominalizarea lui Costel Alexe pentru functia de ministru al Mediului, Apelor si Padurilor. ----- *ACTUALIZARE - Nechita Adrian Oros, a primit aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )