Libnet.ro
UNICEF

16:15

Audiere in comisiile parlamentare a ministrilor propusi in Cabinetul Orban

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Audiere in comisiile parlamentare a ministrilor propusi in Cabinetul Orban

ACTUALIZARE - Audierile vor continua maine cu alti opt candidati --- *ACTUALIZARE - Parlamentarii din comisiile reunite de specialitate au avizat favorabil nominalizarea lui Costel Alexe pentru functia de ministru al Mediului, Apelor si Padurilor. ----- *ACTUALIZARE - Nechita Adrian Oros, a primit aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului . continuă pe Ziarul Bursa

Care este programul audierii ministrilor propusi in Guvernul Orban

Parlamentarii au inceput marti dimineata audierile ministrilor din Guvernul Orban. Vor fi doua zile de foc, iar toate declaratiile acestora le veti putea urmari in direct la Antena 3. Este un calendar de.

Cum arata calendarul audierii ministrilor propusi

Conducerea Parlamentului a decis luni ca audierea ministrilor propusi in Guvernul Orban sa aiba loc marti si miercuri, in comisiile parlamentare, intre orele 9. 00 si 15. Potrivit programului oficial, votul pentru investirea noului Executiv este programat sa aiba loc intr-un plen reunit saptamana viitoare, pe 4 noiembrie, de la ora 14.

Sinteza zilei. Momente socante la audierile ministrilor propusi ai Guvernului Orban

Ministrii propusi ai Guvernului Orban au fost audiati astazi de Parlament. Ce pregatesc pentru romani? Cat de pregatiti sunt? Ce a fost socant la aceste audieri? Ce ascunde aceasta inclestare.

Citu, despre votul din comisiile parlamentare privind numirea sa la Finante. A fost un vot politic

Liberalul Florin Citu a declarat marti, despre votul din comisiile parlamentare privind numirea sa l.

Zi de foc in Parlament. Ludovic Orban flancheaza ministrii la audieri

Zi de foc in Parlament pentru opt dintre ministrii propusi de Ludovic Orban pentru a face parte din cabinetul sau. Acestia vor fi audiati in comisiile parlamentare de specialitate, iar discutiile se anunta.

CIOLACU, DESPRE AUDIEREA MINISTRILOR PROPUSI: Exclus ca PSD sa participe luni la constituirea cvorumului

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat ca parlamentarii PSD au analizat fiecare candidatura din Guvernul Orban, s-a discutat despre plusurile si minusurile fiecarei persoane si fiecare parlamentar va adresa intrebarile pe care le considera de cuviinta. Nu va fi o vendeta politica, a spus Ciolacu, subliniind insa ca foarte multi parlamentari PSD au o problema cu faptul ca PNL ar fi plagiat programul de guvernare al PSD. in plus, Ciolacu a reafirmat ideea ca PSD nu va participa la constituirea cvorumului la sedinta de luni.

INCEP AUDIERILE VIITORILOR MINISTRI Zile decisive pentru cabinetul Orban

Guvernul PNL intra in malaxorul comisiilor reunite ale Parlamentului. Ministrii nominalizati vor fi audiati astazi si maine de comisiile de specialitate din cadrul Camerei Deputatilor si Senatului.

Ce se intampla cu propunerile de ministri respinse in comisiile parlamentare? Raspunsul lui Orban

Premierul desemnat, Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat luni ca in cazul in care un candidat.

PMP si grupul minoritatilor nationale anunta ca vor vota Cabinetul Orban

Eugen Tomac a anuntat ca, in urma negocierilor, a semnat cu Ludovic Orban un protocol de colaborare pentru sustinerea Guvernului PNL. Liderul PMP a precizat ca in linii mari toti parlamentarii partidului vor vota, transmite Mediafax. De asemenea, Varujan Pambuccian a declarat, ca grupul minoritatilor nationale va vota investirea Guvernului Orban in Parlament, cu sugestia ca secretarul general al Guvernului sa aiba rang de ministru.

Declaratie-surpriza a lui Paul Stanescu despre Cabinetul Orban: Pentru mine ca om politic si cetatean acest guvern trebuie investit

Liderul PSD Paul Stanescu face o declaratie surprinzatoare despre noul Guvern. in vreme ce Viorica Dancila critica deschis guvernul propus de Ludovic Orban, Stanescu sustine ca noul guvern trebuie investit.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2655 seconds )