Libnet.ro
UNICEF

23:15

Care este randamentul Pilonului II de pensii ajustat cu inflatia?

Hotnews Hotnews,
 Care este randamentul Pilonului II de pensii ajustat cu inflatia?

Calculele arata un randament mediu anualizat ajustat cu inflatia al sumelor transferate catre Pilonul II de circa 4%. Altfel spus, in medie a existat o fructificare in termeni de putere de cumparare a sumelor transferate cu acest nivel. Spre exemplu, daca presupunem ca un participant a transferat in fiecare an din perioada 2008-2018 1000 de lei in termeni reali, castigul sau ar fi 40 de lei pentru sumele transferate in ultimul an, 81,6 pentru sumele transferate in urma cu 2 ani, 480,2 pentru sumele transferate in urma cu 10 ani, respectiv un total de 2486,4 in 10 ani. continuă pe Hotnews

Care este diferenta dintre Lager si Ale sau dintre Pilsner si Radler

Berea este considerata cea mai consumata bautura alcoolica din intreaga lume, care se gaseste in nenumarate forme, culori si arome. Cu toate acestea, putini sunt cei care ii cunosc povestea. La momentul.

nalta Curte va da pe 20 iunie sentinta definitiva n dosarul CET Govora n care este inculpat Dan Sova

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit luni ca pe data de 20 iunie va pronunta sentinta definitiva in dosarul CET Govora, in care fostul senator Dan Sova a fost condamnat in prima instanta la trei ani inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, anunta Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )