Libnet.ro
UNICEF

13:15

Care este salariul minim necesar pentru cumpararea unei locuinte cu credit bancar

România Liberă România Liberă,
Care este salariul minim necesar pentru cumpararea unei locuinte cu credit bancar

Salariul minim necesar pentru achizitionarea unui apartament, cu un credit bancar, este de 1. 000 lei. continuă pe România Liberă

De ce vreau salariul minim pe economie pentru parlamentari

Am depus astazi la Parlament un proiect de lege prin care indemnizatia lunara a parlamentarilor sa fie echivalenta cu salariul minim pe economie, iar la pensie acestia sa primeasca beneficii doar pe baza contributivitatii. Alesii trebuie sa afle cum traiesc foarte multi romani cu salariul minim si cu pensie mica. in plus, trebuie alungati cei care vin dupa profit in Parlament. A fi ales nu mai trebuie sa fie un beneficiu, ci o responsabilitate!.

Bogdan Diaconu cere salariul minim pe economie pentru parlamentari si pensii normale (VIDEO)

Deputatul Bogdan Diaconu, presedintele Partidului Romania Unita, a lansat pe o retea de socializare propunerea ca indemnizatia parlamentarilor sa fie redusa la nivelul salariului minim pe economie. Am depus la.

Deputatul PRU Bogdan Diaconu vrea sa initieze un proiect de lege prin care parlamentarii sa aiba indemnizatia la acelasi nivel ca salariul minim al cetatenilor

Deputatul si presedintele Partidului Romania Unita, Bogdan Diaconu, le pune gand rau colegilor sai si se gandeste sa initieze un proiect de lege care vizeaza reducerea salariului parlamantarilor la cel.

Spania spera la un acord intre Grecia si creditorii internationali pentru care este necesar un efort din partea guvernului grec

Ministrul economiei al Spaniei, Luis de Guindos, si-a exprimat speranta pentru un acord intre Grecia si creditorii internationali, indemand totodata Atena sa faca un efort, informeaza AFP, potrivit.

De la 100 de dolari la peste 400 mil. $ intr-un timp record: sfaturile unui tanar antreprenor pentru succesul unei afaceri la inceput de drum

Inainte de a-si lansa noul startup, un tanar antreprenor a inceput in lumea business-ului prin infiintarea companiei Trace3, o afacere care a reusit sa creasca de la 100 de dolari pana la peste 400 de milioane de dolari . In mod sigur, Trace3 s-a.

Vladimir Putin ar putea DEMISIONA. Care este motivul din spatele acestei decizii

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar putea demisiona pentru a convoca alegeri prezidentiale anticipate in scopul obtinerii unui mandat mai solid, pentru a putea implementa reforme economice si politice.

Iohannis, intalnire cu presedintele Portugaliei. Cele doua domenii in care Lisabona este un partener important pentru Bucuresti

UPDATE: Seful statului a declarat, dupa intalnirea cu omologul sau portughez, ca au discutat despre colaborarea celor doua tari in cadrul NATO si UE, subliniind ca Portugalia este un partener important pentru Romania in domeniul apararii si al economiei.

7 motive pentru care este in regula sa plangi

Plansul este conexiunea emotionala a oamenilor cu lumea. Insa aceasta actiune este privita ca un semn de slabiciune, cand de fapt demonstreaza puterea care exista in fiecare om. Plansul iti permite sa celebrezi lucrurile.

VIDEO A fost stabilit un nou record mondial pentru cea mai mare inaltime de la care este inscris un cos de baschet

Noul record mondial a fost stabilit luna aceasta de catre un australian care a aruncat mingea de baschet de la o inaltime de 126 de metri, de pe barajul Gordon River din Tasmania, Australia. Videoclipul, postat pe youtube, a obtinut peste 1 milion de vizualizari in numai doua zile de la publicare, conform youtube. com.

Ion Cristoiu: Asistam la o operatiune de preparare a lui Gabriel Oprea, care este pregatit pentru electoratul lui Iohannis (VIDEO)

Ion Cristoiu a declarat ca Romania asista in prezent la o operatiune de pregatire a lui Gabriel Oprea in functia de prim ministru, in contextul in care Victor Ponta este uzat din punct de vedere.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )