Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este singura biserica din Romania unde se afla moaste ale Sfantului Andrei

România Liberă România Liberă,
Care este singura biserica din Romania unde se afla moaste ale Sfantului Andrei

Singura biserica din Romania in care se afla moaste ale Sfantului Andrei este cea greco-catolica din Faget - Cluj. Tot acolo se afla si o relicva din Sfanta Cruce. Biserica din Faget devine, astfel, incet-incet, un adevarat loc de pelerinaj pentru clujeni, mai ales de ziua Sfantului Andrei si de inaltarea Sfintei Cruci. continuă pe România Liberă

De 1 Decembrie, suntem mandri ca sunt din Romania: Oamenii care au avut succes in tehnologie

Este 1 decembrie 2014 si este ziua nationala a Romaniei. Mai avem putin pana la veacul Unirii si pana atunci trecem in revista companiile din tehnologiile care au crescut frumos din ideile unor romani. De 1 decembrie 2014 ne amintim de unele dintre cele mai mari companii de tehnologie din Romania. Se spune ca poporul roman este unul cu multe idei si care se descurca in multe situatii. Ei bine, oamenii care le-au fondat pe acestea ne arata ca ideile [].

Mircea Diaconu, achitat definitiv in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

Mircea Diaconu a fost achitat definitiv in dosarul in care este acuzat de conflict de interese. Europarlamentarul va trebui sa plateasca o amenda administrativa de 1. 000 de lei, in urma deciziei instantei.

Istoria etnicilor din Romania. Evreii au dat personalitati marcante Romaniei

Au venit cu romanii, au trait cu dacii, au mesterit pentru domnitori si voievozi, au luptat si suferit ca romani. Istoria evreilor din Romania este strans legata de istoria tarii noastre. Au venit in numar.

Finantatorii penali pun pe butuci fotbalul din Romania

Miodrag Belodedici crede ca fotbalul din Romania are mult de suferit din cauza problemelor cu care se confrunta multe dintre echipe, dar si din cauza scandalurile in care sunt implicati patronii si a retinerii acestora.

Consiliul IMM din Romania: Cand o sa ne trezim noi, nu o sa mai apucam nimic din mecanismul de investitii al lui Juncker. Vrem un task-force politic-economic

Presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Private din Romania CNIPMMR), Ovidiu Nicolescu, a solicitat crearea unei echipe de lucru formata din economisti si decidenti politici pentru ca Romania sa acceseze rapid planul de investitii propus de presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, existand riscul ca, pe fondul concurentei cu celelalte state membre, tara noastra sa rateze beneficiile noului mecanism.

Mugur Isarescu: Fara creditare, 40 de banci din Romania nu au din ce sa traiasca

Un numar de 40 de banci din Romania nu au din ce trai, fara creditare, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care a precizat ca razboiul dintre banci si clienta trebuie sa inceteze, realteaza.

Cetatenii moldoveni din Romania au votat intr-o proportie covarsitoare cu partidele pro-europene. Niciun vot pentru PSRM la sectiile de votare din tara noastra

Partidele pro-europene din Republica Moldova au inregistrat o victorie covarsitoare la sectiile de votare de pe teritoriul Romaniei. In sectiile de votare din Romania, Partidul Socialistilor, cea mai anti-occidentala formatiune, aflata pe primul loc in alegerile din Republica Moldova, nu a primit niciun vot, in schimb PLDM si PL au obtinut impreuna peste 70%.

Victor Ponta, de Ziua Nationala: Indiferent de varsta, de statut social, de etnie sau de credinta, suntem cu totii romani. Romania se afla pe un drum bun

Romania se afla pe un drum bun, romanii au motive sa fie increzatori, dar este nevoie de stabilitate si lideri politici responsabili, iar greselile trecutului nu trebuie repetate, a afirmat premierul Victor.

Istoria etnicilor din Romania. in ciuda numeroaselor conflicte, turcii si romanii si-au respectat reciproc cultura, obiceiurile si limba

Romanii s-au inteles bine cu toate minoritatile, chiar si cu cei care voiau in urma cu sute de ani sa ne cotropeasca-Turcii. Cea mai numeroasa minoritate turca este in Constanta, unde, acum un an, au fost.

Istoria etnicilor din Romania. Comunitatea ucraineana, de peste sapte secole in tara noastra

Peste 52. 000 de suflete care traiesc si simt romaneste sarbatoresc astazi Ziua Nationala, alaturi de romani. Este vorba despre comunitatea de ucraineni, venita pe teritoriul Romaniei in urma cu peste.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,255 seconds )