Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cetatenii moldoveni din Romania au votat intr-o proportie covarsitoare cu partidele pro-europene. Niciun vot pentru PSRM la sectiile de votare din tara noastra

Hotnews Hotnews,
 Cetatenii moldoveni din Romania au votat intr-o proportie covarsitoare cu partidele pro-europene. Niciun vot pentru PSRM la sectiile de votare din tara noastra

Partidele pro-europene din Republica Moldova au inregistrat o victorie covarsitoare la sectiile de votare de pe teritoriul Romaniei. In sectiile de votare din Romania, Partidul Socialistilor, cea mai anti-occidentala formatiune, aflata pe primul loc in alegerile din Republica Moldova, nu a primit niciun vot, in schimb PLDM si PL au obtinut impreuna peste 70%. continuă pe Hotnews

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: cetatenii moldoveni din Romania au votat intr-o proportie covarsitoare cu partidele proeuropene

Partidele proeuropene din Republica Moldova au inregistrat o victorie covarsitoare la sectiile de votare de pe teritoriul Romaniei, relateaza Ziarul de Garda, in editia electronica.

Cetatenii moldoveni din Romania spun ca au votat pentru integrarea R. Moldova in Uniunea Europeana

Printre studentii moldoveni care au votat pana acum s-a aflat si Andrei Jurcaneanu, presedintele Clubului Studentilor Basarabeni si Bucovineni Stefan cel Mare si Sfant din cadrul Ligii Studentilor de la Universitatea Dunarea de Jos. Am votat cu gandul sa avem o tara competitiva care sa urmeze mai departea calea europeana, in contextul in care exista deja un acord de asociere cu Uniunea Europeana. Sper sa facem cat mai curand parte din marea familie europeana, a afirmat Adrian Jurcaneanu.

Dmitri Rogozin spune ca rezultatele alegerilor din Republica Moldova nu reflecta ceea ce isi doresc cetatenii moldoveni (FOTO)

Rezultatele preliminare ale alegerilor parlamentare din Republica Moldova nu reflecta in totalitate ceea ce isi doresc cetatenii moldoveni, este de parere vicepremierul rus, Dmitri Rogozin. Vicepremierul rus a.

Istoria etnicilor din Romania. Evreii au dat personalitati marcante Romaniei

Au venit cu romanii, au trait cu dacii, au mesterit pentru domnitori si voievozi, au luptat si suferit ca romani. Istoria evreilor din Romania este strans legata de istoria tarii noastre. Au venit in numar.

Consiliul IMM din Romania: Cand o sa ne trezim noi, nu o sa mai apucam nimic din mecanismul de investitii al lui Juncker. Vrem un task-force politic-economic

Presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii Private din Romania CNIPMMR), Ovidiu Nicolescu, a solicitat crearea unei echipe de lucru formata din economisti si decidenti politici pentru ca Romania sa acceseze rapid planul de investitii propus de presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, existand riscul ca, pe fondul concurentei cu celelalte state membre, tara noastra sa rateze beneficiile noului mecanism.

Care este singura biserica din Romania unde se afla moaste ale Sfantului Andrei

Singura biserica din Romania in care se afla moaste ale Sfantului Andrei este cea greco-catolica din Faget - Cluj. Tot acolo se afla si o relicva din Sfanta Cruce. Biserica din Faget devine, astfel, incet-incet, un adevarat loc de pelerinaj pentru clujeni, mai ales de ziua Sfantului Andrei si de inaltarea Sfintei Cruci.

De 1 Decembrie, suntem mandri ca sunt din Romania: Oamenii care au avut succes in tehnologie

Este 1 decembrie 2014 si este ziua nationala a Romaniei. Mai avem putin pana la veacul Unirii si pana atunci trecem in revista companiile din tehnologiile care au crescut frumos din ideile unor romani. De 1 decembrie 2014 ne amintim de unele dintre cele mai mari companii de tehnologie din Romania. Se spune ca poporul roman este unul cu multe idei si care se descurca in multe situatii. Ei bine, oamenii care le-au fondat pe acestea ne arata ca ideile [].

Mugur Isarescu: Fara creditare, 40 de banci din Romania nu au din ce sa traiasca

Un numar de 40 de banci din Romania nu au din ce trai, fara creditare, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care a precizat ca razboiul dintre banci si clienta trebuie sa inceteze, realteaza.

Finantatorii penali pun pe butuci fotbalul din Romania

Miodrag Belodedici crede ca fotbalul din Romania are mult de suferit din cauza problemelor cu care se confrunta multe dintre echipe, dar si din cauza scandalurile in care sunt implicati patronii si a retinerii acestora.

Aproximativ 3.000 de cetateni moldoveni au votat in cele 11 sectii din Romania

Pana la ora 12. 00, in Romania au votat aproximativ 3. 000 de cetateni moldoveni. Cea mai mare prezenta s-a inregistrat la cele doua sectii organizate la Bucuresti. Constat cu satisfactie trendul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )