Libnet.ro
UNICEF

16:15

Care este starea medicului erou Catalin Denciu. Avem sperante ca va putea pleca acasa pe picioarele sale

B1 B1,
Care este starea medicului erou Catalin Denciu. Avem sperante ca va putea pleca acasa pe picioarele sale

Catalin Denciu, medicul-erou care a intrat in flacari pentru a salva pacientii din incendiul de la Piatra Neamt, este in continuare internat la Terapie Intensivainspitalul militar din Bruxelles. Cu. continuă pe B1

Care este starea lui Liviu Dragnea dupa ce a fost diagnosticat cu Covid

Fostul lider al Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a fost testat pozitiv pentru Covid-19, miercuri, starea acestuia fiind necunoscuta. Liviu Dragnea, infectat cu Covid-19. Care este starea sa Fostul.

Codrin Stefanescu a vorbit cu Liviu Dragnea: M-a asigurat ca va lupta pentru viata sa Care este starea fostului lider PSD, confirmat cu COVID

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu spune ca l-a sunat Liviu Dragnea - confirmat cu COVID-19 - si l-a rugat sa transmita tuturor ca starea sa de sanatate nu s-a agravat.

Cristi Borcea are COVID-19. Care este starea sa acum

Fostul actionar al lui Dinamo s-a infectat cu SARS-CoV-2. De altfel si fiul sau, Patrick, a contractat temutul virus. Cei doi sunt asimptomatici si se afla in izolare la domiciliu.

Catalin Denciu, medicul erou de la Piatra Neamt, este inca la terapie intensiva. Avem sperante ca va putea pleca acasa pe picioarele sale

A trecut o luna de cand eroul de la Piatra Neamt, medicul Catalin Denciu, a fost transferat la spitalul militar din capitala Belgiei. A ajuns acolo cu arsuri pe aproape 80% din suprafata corpului si a avut nevoie de mai multe interventii chirurgicale.

Chef Sorin Bontea, succes total in bucatarie, dar si in viata personala. Care este secretul casniciei de 26 de ani

Chef Sorin Bontea are succes total in bucatarie, dar si in viata personala. Celebrul bucatar are o casnicie frumoasa. Care este secretul casniciei de 26 de ani a lui Chef Sorin Bonte, cititi in articolul de mai jos. Chef Sorin Bontea, care este secretul unei casnicii fericite. De 26 de ani este impreuna cu sotia .

Cum pui varza murata cu apa oparita. Care este secretul acestei retete folosita rar de romani

Cum sa pui varza murata la fermentat pentru iarna si sa-ti iasa perfect? Este un secret pe care doar unele gospodine din cateva zone il folosesc. Ce trebuie sa faci pentru a o consuma crocanta si peste multe luni? Cum sa pui varza murata? Apa oparita la aceasta e foarte importanta Varza murata este extrem .

SUA. O asistenta din Alaska a dezvoltat o puternica reactie alergica la vaccinul Pfizer. Care este starea ei

O asistenta de la Bartlett Regional Hospital din statul american Alaska a dezvoltat o reactie alergica severa dupa ce a primit vaccinul PfizerBioNTech, marti seara, si a fost spitalizata peste noapte. A doua zi, starea sa s-a imbunatatit. Pfizer a anuntat ca monitorizeaza atent toate raportarile privind reactiile alergice, in timp ce autoritatile medicale americane au laudat reactia medicilor si robustetea sistemului de monitorizare.

Sa-ti incalce intimitatea, Facebook a inceput un razboi cu Apple: care este miza

Apple vrea sa-ti faca viata mai usoara si sa-ti apare intimitatea in mediul online. in acelasi timp, Facebook nu este de acord cu astfel de practici. Facebook a initiat una dintre cele.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )