Libnet.ro
UNICEF

05:45

SUA. O asistenta din Alaska a dezvoltat o puternica reactie alergica la vaccinul Pfizer. Care este starea ei

Adevărul Adevărul,
SUA. O asistenta din Alaska a dezvoltat o puternica reactie alergica la vaccinul Pfizer. Care este starea ei

O asistenta de la Bartlett Regional Hospital din statul american Alaska a dezvoltat o reactie alergica severa dupa ce a primit vaccinul PfizerBioNTech, marti seara, si a fost spitalizata peste noapte. A doua zi, starea sa s-a imbunatatit. Pfizer a anuntat ca monitorizeaza atent toate raportarile privind reactiile alergice, in timp ce autoritatile medicale americane au laudat reactia medicilor si robustetea sistemului de monitorizare. continuă pe Adevărul

Reactie alergica severa la vaccinul anti-COVID, in SUA: O asistenta din Alaska ajuns la terapie intensiva dupa ce a fost vaccinata

Un cadru medical din capitala statului Alaska a suferit o reactie alergica severa la 10 minute dupa ce i s-a administrat vaccinul anti COVID-19, produs de compania Pfizer si distribuit in SUA.

Alaska: Un angajat din domeniul sanatatii a avut o reactie alergica puternica dupa ce a fost vaccinat anti-COVID-19

Un angajat in domeniul sanatatii din statul american Alaska a prezentat o reactie alergica puternica dupa ce i-a fost administrat vaccinul anti-coronavirus produs de Pfizer si BioNTech, informeaza The.

Coronavirus Alaska: Un caz de reactie alergica puternica la vaccinul Pfizer

Un lucrator din domeniul sanatatii care locuieste in Alaska a suferit o reactie alergica severa dupa ce i-a fost injectat vaccinul Covid-19 al Pfizer-BioNTech, pana la punctul de a fi internat in spital, a informat miercuri The New York Times.

Doar doua persoane din zecile de mii carora li s-a administrat Vaccinul Pfizer-BioNTech in Marea Britanie au avut o astfel de reactie alergica (Comitetul national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea)

Demararea campaniei de vaccinare a populatiei din Marea Britanie cu noul vaccin BioNTech-Pfizer impotriva SARS-CoV-2 a fost marcata de raportarea a doua reactii adverse de tip anafilactic, care au necesitat monitorizare medicala. Acest eveniment a starnit un val de ingrijorare cu privire la posibilitatea aparitiei reactiilor alergice, insa sunt necesare cateva clarificari, arata un comunicat transmis joi de Comitetul national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea. Reactiile anafilactice survin in contextul unui teren personal preexistent si sunt reactii adverse care, desi sunt cunoscute in cazul tuturor vaccinurilor, sunt rare si nu reprezinta un efect advers cu care sa se confrunte majoritatea persoanelor care se vaccineaza. Doar doua persoane din zecile de mii carora li s-a administrat Vaccinul Pfizer-BioNTech in Marea Britanie au avut o astfel de reactie alergica.

CORONAVIRUS |O asistenta din Queens este prima persoana vaccinata anti-COVID-19 din SUA Reactia lui Donald Trump (VIDEO)

Prima persoana vaccinata anti-coronavirus in cadrul campaniei de imunizare care a inceput, luni, in Statele Unite ale Americii, este o asistenta de la terapie intensiva, pe numeSandra Lindsay, informeaza Th.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )