Libnet.ro
UNICEF

13:00

Care este starea de sanatate a IPS Pimen. Ce spune ministrul Nelu Tataru despre tratamentul prin care trece inaltul prelat

Adevărul Adevărul,
Care este starea de sanatate a IPS Pimen. Ce spune ministrul Nelu Tataru despre tratamentul prin care trece inaltul prelat

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru afirma ca starea de sanatate a Arhiepiscopului Sucevei si Radautilor, IPS Pimen, este stabila, dar ca ramane cu precautii, avand in vedere varsta inaltului prelat si comorbiditatile acestuia. Ministrul Sanatatii a fost intrebat, joi, la Suceava, care mai este stare de sanatate a Arhiepiscopului Sucevei si Radautilor, IPS Pimen. continuă pe Adevărul

Starea de sanatate a IPS Pimen s-a ameliorat simtitor, anunta BOR

Starea generala de sanatate a Arhiepiscopului Sucevei si Radautilor, IPS Pimen, s-a ameliorat simtitor, a anuntat marti agentia de stiri Basilica a Patriarhiei Romane, citand o declaratie a purtatorului de cuvant al BOR, Vasile Banescu.

Trump: Stiu destul de bine care este starea lui Kim Jong Un Explicatia data marti de un ministru sud-coreean

Presedintele american Donald Trump a spus ca stie destul de bine ce face Kim Jong Un si ca spera ca acesta este bine, declaratia venind dupa mai multe zile de speculatii privind starea de sanatate a liderului nord-coreean, transmite Reuters.

Rezultatul anchetei epidemiologice in cazul iPS Pimen: nicio persoana intrata in contact cu arhiepiscopul nu s-a imbolnavit de Covid-19

Directia de Sanatate Publica Suceava a incheiat ancheta epidemiologica in cazul iPS Pimen, arhiepiscop al Sucevei si Radautilor, infectat cu COVID-19.

Medicul Mircea Beuran, trimis in judecata de DNA in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit mita peste 10.000 de euro

Fostul presedinte al Senatului Universitatii de Medicina si Farmacie din Bucuresti Mircea Beuran a fost trimis in judecata, miercuri, de procurorii DNA, in dosarul in care este cercetat sub control judiciar dupa ce ar fi primit de la un medic bani si bunuri in valoare de peste 10. 000 de euro entru a scoate la concurs un post de asistent universitar in specialitatea chirurgie generala.

Madalina Ghenea, despartire soc de miliardarul italian. Care este motivul?

Deja de ceva vreme, Madalina Ghenea forma un cuplu cu miliardarul Leonardo Maria Del Vecchio. Se pare insa ca povestea lor de dragoste nu ar mai fi de actualitate. Iata de ce! .

Participarea Huawei la licitatia 5G va fi decisa in CSAT. Presedintele Iohannis: Securitatea nationala, care este asigurata impreuna cu SUA si NATO, va fi criteriul prevalent (VIDEO)

Criteriul prevalent pentru implementarea tehnologiei 5G in Romania va fi securitatea nationala, care este asigurata impreuna cu SUA si NATO, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, marti, intr-o.

ADVERTORIAL: Care este cel mai valoros lucru produs in Romania?

Am putea sa le luam pe toate la rand, dar cel mai probabil ne vom opri la cele mai dezirabile cateva: un apartament ori o casa proaspat construite in centrul capitalei - iar aici se vehiculau, cel putin inainte de criza economica actuala, preturi, pentru cel mai scumpe penthouse-uri, intre 3 si 6 milioane de euro; apoi cea mai scumpa masina produsa in Romania, probabil un model de Ford, care nu depaseste insa 20. 000 de euro.

Care este cel mai valoros lucru produs in Romania?

Am putea sa le luam pe toate la rand, dar cel mai probabil ne vom opri la cele mai dezirabile cateva: un apartament ori o casa proaspat construite in centrul capitalei iar aici se vehiculau, cel putin inainte de criza economica actuala, preturi, pentru cele mai scumpe penthouse-uri, intre 3 si 6 milioane de euro; apoi cea mai scumpa masina produsa in Romania, probabil un model de Ford, care nu depaseste insa 20. 000 de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )