Libnet.ro
UNICEF

13:15

ADVERTORIAL: Care este cel mai valoros lucru produs in Romania?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ADVERTORIAL: Care este cel mai valoros lucru produs in Romania?

Am putea sa le luam pe toate la rand, dar cel mai probabil ne vom opri la cele mai dezirabile cateva: un apartament ori o casa proaspat construite in centrul capitalei - iar aici se vehiculau, cel putin inainte de criza economica actuala, preturi, pentru cel mai scumpe penthouse-uri, intre 3 si 6 milioane de euro; apoi cea mai scumpa masina produsa in Romania, probabil un model de Ford, care nu depaseste insa 20. 000 de euro. continuă pe Ziarul Bursa

Care este cel mai valoros lucru produs in Romania?

Am putea sa le luam pe toate la rand, dar cel mai probabil ne vom opri la cele mai dezirabile cateva: un apartament ori o casa proaspat construite in centrul capitalei iar aici se vehiculau, cel putin inainte de criza economica actuala, preturi, pentru cele mai scumpe penthouse-uri, intre 3 si 6 milioane de euro; apoi cea mai scumpa masina produsa in Romania, probabil un model de Ford, care nu depaseste insa 20. 000 de euro.

Cel mai tanar pacient mort in Romania din cauza coronavirusului: O femeie de 21 de ani

O femeie de 21 de ani din judetul Vrancea este cel mai tanar pacient decedat in Romania din cauza coronavirusului. Tanara, care era internata inca din 3 aprilie la Spitalul Judetean din Focsani, avea si alte afectiuni.

Cel mai izolat teritoriu locuit din lume. Unde se afla insula descrisa in cartile lui Jules Verne si accesibila doar cu vaporul

Un grup de insule din Atlanticul de Sud, denumit Tristan de Cunha, este considerat cel mai izolat teritoriu locuit de om din lume.

Peste 100 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus raportate in ultimele 24 de ore la Suceava Care sunt cele mai afectate zone

Peste 100 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus, mai exact 114, au fost raportate in ultimele 24 de ore la Suceava, care ramane judetul cel mai afectat, cu 2. 613 imbolnaviri. Un alt judet cu un numar mare de infectii este Arad, cu 508 cazuri, conform datelor transmise duminica de Grupul de Comunicare Strategica.

Meteorologii atentioneaza: 2020 ar putea fi cel mai calduros an inregistrat vreodata

Anul 2020 ar putea fi cel mai calduros an inregistrat vreodata, atentioneaza meteorologii. Recordul din 2016 ar putea fi invins in acest an.

A fost deja inregistrat ritmul cel mai mare de cereri de amanare a platii ratelor

Ritmul cel mai mare de cereri pentru amanarea platii ratelor la credite a fost deja inregistrat, iar.

Cheltuielile militare globale au atins in 2019 cel mai ridicat nivel de la sfarsitul Razboiului Rece (raport)

Cheltuielile militare la nivel mondial au atins in 2019 cel mai inalt nivel de la sfarsitul Razboiului Rece, Statele Unite ocupand primul loc, potrivit unui raport al Institutului International de Cercetare pentru Pace de la Stockholm SIPRI) publicat luni, transmite AFP, citata de Agerpres. Pe parcursul anului trecut, cheltuielile militare s-au ridicat la 1. 917 miliarde de dolari 1. 782 miliarde de euro) la nivel mondial, o crestere anuala cu 3. 6%, cea mai mare din 2010. Cheltuielile militare au atins cel mai inalt nivel de la sfarsitul Razboiului Rece in 1989, a declarat pentru AFP Nan Tian, cercetator din cadrul SIPRI.

CORONAVIRUS |Italia a inregistrat, in ultimele 24 de ore, cel mai mic numar de morti din ultimele sase saptamani

Italia a inregistrat sambata, cel mai mic numardecese din ultimelesase saptamani, provocate de coronavirus. Autoritatile au raportat 415 decese provocatede COVID-19 in.

Participarea Huawei la licitatia 5G va fi decisa in CSAT. Presedintele Iohannis: Securitatea nationala, care este asigurata impreuna cu SUA si NATO, va fi criteriul prevalent (VIDEO)

Criteriul prevalent pentru implementarea tehnologiei 5G in Romania va fi securitatea nationala, care este asigurata impreuna cu SUA si NATO, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, marti, intr-o.

Cel mai puternic cutremur din acest an, asta-noapte

Un cutremur puternic s-a produs, noaptea trecuta in zona judetului Galati. Este seismul care s-a res.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )